pernilla wahlgren

Därför försvinner Pernilla Wahlgrens show – Hanna Hedlunds stora sorg

Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren.

Föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris har pågått under hösten. Men nu kommer ett ödesbesked om dess framtid.
”Kommer sakna hänget så galet mycket”, skriver Hanna Hedlund.
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”
0:20

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”

(0:20)

Slå på ljud

Tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, har ett fullspäckat schema. Förutom hennes egna reality-serie Wahlgrens värld driver hon även podcasten Wahlgren & Wistam med vännen Sofia Wistam, 56.

Men det är inte den enda vännen som Pernilla jobbar nära med. I hennes föreställning Pernilla Wahlgren har hybris uppträder hon nämligen med programledaren och sångerskan Hanna Hedlund, 47, och de båda står varandra väldigt nära.

Men nu kommer ett dystert besked om föreställningens framtid.

Pernilla Wahlgren om rädslan inför Allsång på Skansen

Nyligen blev det klart att Pernilla Wahlgren ersätter Sanna Nielsen, 37, som programledare i Allsång på Skansen. Det var inför säsongen 2022 som Sanna avslöjade att hon inte längre skulle leda det folkkära programmet.

Efter det spekulerades det en hel del om vem som skulle ta över, och fansen slängde ur sig namn de tyckte skulle passa. Men till slut landade det i Pernilla som uttryckte sin lycka när hon gästade SVT:s Morgonstudion, något som Hänt tidigare skrivit om.

Men när hon sedan pratar om det nya sommarjobbet i podden Wahlgren & Wistam, förklarar Pernilla att hon har en del rädslor inför uppdraget.

– Min stora skräck är att folk ska tycka att jag har hybris på riktigt. Ibland kan jag känna så här att ”kan jag verkligen lägga ut att vi sålde ut ännu en arena som vi spelade på igår?”.

Vidare förklarar Pernilla att hon nu för tiden är mer försiktig med vad hon delar på sina sociala medier.

– Jag vill inte att folk ska tycka att ”usch det går inte att följa henne för hon har fått hybris på riktigt”. Det är inte så att man vill skryta men man är så glad och tacksam bara och vill ju ändå tacka publiken varenda gång. Det är en fin linje, säger Pernilla Wahlgren.

Därför försvinner Pernilla Wahlgrens show – Hanna Hedlunds stora sorg: ”Fattar inte”

Pernilla Wahlgren har hybris-turnén har gjort succé. Men nu avslöjar Pernillas kollega att de börjar närma sig sitt slut. Föreställningen ska nämligen bara pågå i fem veckor till, enligt Hanna Hedlund.

Fattar inte att det bara är fem veckor kvar av denna hybristurne!! Kommer sakna hänget så galet mycket….”, skriver Hanna på Instagram.

Verkar som att de som vill hinna se föreställningen får skynda sig innan det är försent!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN