pernilla wahlgren

Nya bilder inifrån Pernilla Wahlgrens hus

Pernilla Wahlgren.

Bygget av Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö börjar närma sig ett slut.
Nu visar hon upp nya bilder inifrån sitt drömhus.
”Följ med mig in i huset”, skriver Pernilla på Instagram.
Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”
0:20

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens planer: ”Fullt upp”

(0:20)

Slå på ljud

Wahlgrens värld, showen Pernilla Wahlgren har fått hybris, sitt skönhetsmärke, podcasten Wahlgren & Wistam, ett hus i Spanien och ett byggprojekt. Som att Pernilla Wahlgren, 54, inte skulle ha nog på sitt schema redan så kom nyligen nyheten att det är hon som tar över programledarrollen för Allsång på Skansen, efter Sanna Nielsen, 37.

Men bygget av Pernillas lyxvilla på Lidingö verkar börja lida mot sitt slut och nu visar hon upp nya bilder inifrån huset.

Pernilla Wahlgren om huset i Spanien – efter Allsången

Pernilla har tidigare berättat att hon vill sätta sin egna prägel på programmet med humor och show. Men det ärofyllda jobbet innebär också en hel del jobb under sommaren, något som kan påverka Pernillas resande ner till hennes hus i soliga Marbella i Spanien.

– En tanke jag fick när jag tackade ja var: ”Där rök somrarna i Spanien”. Men nu har jag ju tackat ja till ett nytt sommarjobb och då blir det fullt fokus på det här. Man är ju med på redaktionsmöten under veckorna och det blir nog så att jag får stanna hemma hela sommaren, sa Pernilla i SVT:s Morgonstudion när hon avslöjades som den nya allsångsledaren.

Men som tur börjar bygget av hennes drömhus på Lidingö bli klart som hon har och borde stå klart tills Allsång på Skansen drar igång.

Nya bilder inifrån lyxhuset på Lidingö

El, golv, kakel och lister, ja det är mycket som ska fixas innan Pernilla äntligen kan flytta in i det nybyggda huset på Lidingö. Men det går i en rasande takt framåt och snart kan hon flytta ut från dottern Bianca Ingrossos, 27, nya lägenhet på Östermalm och börja göra sig hemmastadd i Villa Wahlgren.

På Instagram kan alla följare få en uppdatering om hur det går i byggandet och bland annat får man en glimt av den fina fiskbensparketten som nu lagts i köket, som börjar komma på plats.

”Nu jäklar går det undan….!!!”, skriver Pernilla under en av bilderna.

Följ med mig in i huset! Här lyser flitens lampa minst sagt!! ÄLSKAR att det händer så mycket nu…!!”, skriver hon under den andra.

Foto: Karin Törnblom/TT, Henrik Isaksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN