LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens plan för barnbarnet – vädjar till Oliver och Zoe

06 apr, 2024 
Linn Seipel
Pernilla wahlgren zoe oliver kalí ingrosso
Pernilla Wahlgren har en sak hon ser fram emot med att vara farmor.
Nu återstår och se om föräldrarna Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso går med på hennes plan...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

I september förra året välkomnade hela klanen Wahlgren-Ingrosso-Schollin lilla Kalí Ennio Brown Ingrosso till världen med öppna armar. Det var Oliver Ingrosso, 33, som tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, var först ut att bli föräldrar av det forna paret Pernilla Wahlgren, 55, och Emilio Ingrossos, 57, barn.

Sedan dess har han varit flitigt dokumenterad på familjemedlemmarnas sociala medier – och det är tydligt att han tagit deras hjärtan med storm.

Pernilla Wahlgrens längtan som farmor – tiden hon ser fram emot

Inte minst i podcasten Wahlgren & Wistam där farmor Pernilla nu i senaste avsnittet berättade om något hon verkligen ser fram emot.

– Vet du, jag längtar efter när man ska få hämta honom från förskolan. Och han förhoppningsvis kommer springande – ”Nonna!!” eller ”Farmor!”. Alltså jag längtar så mycket efter det, säger Pernilla och podden och fortsätter berätta om sina planer:

Annons

– Jag tror att jag ska införa som Melina och Jacob [Criborn, reds anm]. Melinas mamma har en dag i veckan, typ varje måndag, så är det liksom ”mormor-dagen”. Då vet hon att då är det hon som hämtar från förskolan och så gör de saker hela dagen. Jag vet inte om de sover också.

Pernilla Wahlgren om planen med barnbarnet Kalí – förslaget till Zoe och Oliver

Pernilla menar att idén lär uppskattas även av föräldrarna, eftersom de då får en kväll för sig själva.

– Det tror jag att jag ska införa till Zoe och Oliver. Kanske jag och Maria, mormorn, kan göra något tillsammans så att det blir en mormor- och farmor-dag.

– Tänk att man känner samma kärlek direkt som man gjorde till sina egna barn när man fick dem. Det blir liksom dubbelt. För när jag tittar på det här lilla barnet och sedan tittar på Oliver som nu är en vuxen man, och ser deras relation så är det helt otroligt, har hon tidigare sagt i en intervju med Expressen.

FOTO: TV4, Instagram

Annons