LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren säger sitt – efter Olivers utseendeförändring på Kalí

10 feb, 2024 
Linn Seipel
Pernilla Wahlgren fick sitt första barnbarn, Kalí, i september 2023.
Nu reagerar hon starkt på Oliver Ingrossos bild med sin son – där de båda ändrat utseende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Det var i september förra året som det forna paret Pernilla Wahlgren, 55, och Emilio Ingrossos, 57, fick sitt första barnbarn. Det var äldsta sonen Oliver Ingrosso, 33, som tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, fick lille sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Hela familjen Wahlgren-Ingrosso-Schollin har verkligen välkomnat det lilla knytet. Redan innan Kalís ankomst hade de en babyshower för Zoe, där man kunde man se massa fint pynt och bakverk i blåa nyanser. Efter sin ankomst har han varit mycket dokumenterad på flera av profilernas sociala medier.

”LYCKAN att få ha denna lilla prins i våra liv…!!! Tack pappa @oliveringrosso och mamma @zoefaybrown för livets bästa beslut! Att skaffa Kalí!”, har exempelvis farmor Pernilla Wahlgren skrivit i ett inlägg på Instagram.

Annons

Även faster Bianca Ingrosso syns ofta trivas i sällskapet av den lilla killen. ”Han stal showen som vanligt”, har hon skrivit om Kalí på Instagram.

Pernilla Wahlgrens starka reaktion på Olivers bild med Kalí: ”Älskar”

Nu har Oliver och Kalí gjort något som får mamma Pernilla att reagera starkt. De har nämligen snaggat sig båda två! Till en bild Oliver tagit, som Pernilla delat på sin Instagram skriver hon:

”Två snaggade killar som jag älskar väldigt mycket...!!!”, följt av två röda hjärtemojis.

oliver ingrosso med sonen kali

Fullt rimligt att mammahjärtat spricker av en sådan gullig bild! Pernilla har tidigare uttalat sig om hur fantastiskt det är att bli farmor, och att se sin son bli pappa.

– Han är väl två och en halv vecka nu, kanske tre? Tänk att man känner samma kärlek direkt som man gjorde till sina egna barn när man fick dem. Det blir liksom dubbelt. För när jag tittar på det här lilla barnet och sedan tittar på Oliver som nu är en vuxen man, och ser deras relation så är det helt otroligt, har hon tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Annons

Pernilla Wahlgren om att få fler barnbarn – kravet på Bianca och Benjamin

Däremot tycker hon gott att det räcker för nu, och att övriga barn kan vänta lite med att skaffa barn. I samma intervju får hon nämligen frågan hur länge hon tror det dröjer innan hon får fler barnbarn svarar hon:

– Är du ute och fiskar nu om det är något på gång för Bianca eller Benjamin? Så mycket kan jag säga, att det hoppas jag verkligen att det inte är. För ingen av dem har ju någon respektive. Jag blir gärna farmor igen och även mormor, men då vill jag att de ska ha fasta relationer.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons