LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos lyxpresent till Olivers flickvän Zoe – dyra prislappen

13 jun, 2023 
AvHanna Bolander
Bianca Ingrosso och Zoe-Fay Brown
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar i augusti.
Nu har Zoe haft sin babyshower – och Bianca Ingrosso gav en minst sagt exklusiv present.
– Vi slog på stort, skriver Melina Criborn på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, väntar sitt första barn som är planerad att komma i slutet av augusti om allt går bra.

Olivers syster Bianca Ingrosso, 28, har tidigare berättat för Hänt att hon kommer skämma bort Olivers barn rejält. Tillskottet till familjen är minst sagt efterlängtat.

– Jag ser egentligen mest fram emot att se mamma som farmor, har Bianca tidigare sagt till Hänt.

Känslorna var stora även för Pernilla Wahlgren, 55, när hon återgav nyheten för poddkollegan Sofia Wistam, 57, i deras podd Wahlgren & Wistam. Pernilla berättade att hon började gråta när hon fick reda på att hon skulle bli farmor för första gången.

– Jag blev så paff, jag började gråta på en gång. Benjamin fattade ingenting, han var verkligen såhär: ”Va? Vad menar du?”. Sedan gick vi i omgångar: ”Nej, men gud” och så börjar man gråta, berättade Pernilla i podden.

Annons

I helgen hölls en babyshower för Zoe-Fay på Hotel Kung Carl. Pyntet från festen avslöjade att de kommer bli föräldrar till en pojke. Bland presenterna ser vi den storslagna gåvan från Bianca – en exklusiv barnvagn. Men det var inte bara en barnvagn som hon hade med sig till Zoe-Fay, utan även en presentpåse och ett stort inslaget paket.

Oliver var inte med på flickvännen Zoe-Fays babyshower

Samtidigt som Zoe-Fay firades av sina vänner hade den blivande pappan Oliver en grabbdag planerat. Det avslöjar vännen Melina Criborn, 33, på sin Instagram.

Oliver har tidigare berättat i podden Inga beiga morsor att han inte riktigt förstått att han ska bli pappa. Han betonar samtidigt att han är väldigt glad över att bli förälder.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han då.

Så mycket kostar Bianca Ingrossos lyxgåva

Så var var det egentligen för barnvagn Zoe-Fay och Oliver fick? Vagnen, som är en Fox 5 från Bugaboo kostar 15 000 kronor, enligt företagets hemsida. Det var Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Melina Criborn som gått samman och gett den generösa presenten.

Melina har lagt ut en bild på vagnen på sin Instagram med texten:
”Vi slog på stort och vill såklart att stjärnan ska åka tryggt och säkert.”

Foto: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons