LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Oliver Ingrossos flickvän Zoe – privata detaljerna

10 apr, 2023 
Familjen Wahlgren/Ingrosso och Zoe
Oliver Ingrosso har skaffat flickvän och hon är dessutom gravid.
Nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren hur länge de varit tillsammans och berättar samtidigt om den stora chocken som infann sig när Oliver berättade.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Det är nog inte många som har missat att Pernilla Wahlgren, 55, ska bli farmor för första gången! Det är hennes förstfödde son Oliver Ingrosso, 33, som ska få barn, något han avslöjade i podden Inga beiga morsor.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han då.

Olivers flickvän, Zoe Fay-Brown, 29, är alltså gravid i vecka 18 med parets första barn och om allt går som det ska så kommer den lilla bebisen till världen i slutet av augusti.

Så länge har Oliver Ingrosso och Zoe varit ett par – privata detaljerna

Trots att Oliver berättade generöst om sitt liv just nu så var det fortfarande flera frågor som kvarstod. Till exempel hur länge han och Zoe varit tillsammans. Nu reder Pernilla och poddkollegan Sofia Wistam, 56, ut saken i deras podd Wahlgren & Wistam.

Annons

– Men de har väl varit tillsammans något år eller så? Det är väl inte helt färskt?, säger Sofia i podden.

– Nej, nej det är inte helt färskt, men de har ju inte varit tillsammans... Eh men de har varit tillsammans ett bra tag och båda hade nog en längtan efter barn tror jag, svarar Pernilla.

Chocken inom familjen – när Oliver berättade om bebisen

En annan fråga som kvarstod var hur och när Oliver berättade den glada nyheten för familjen. Oliver och Bianca Ingrosso, 28, fyller år på samma dag och tidigare år har det inte varit så jättenoga att fira hela familjen tillsammans. Men den här gången ville Oliver verkligen samla hela familjen – och det visade sig finnas en rimlig anledning till det!

– Så till slut blev det en frukost, tidig morgon innan Theo skulle till skolan, och då ses vi alla hemma hos Bianca. Då är det då Oliver, Bianca, Benjamin, Theo och jag. Då så sitter vi där och äter frukost och har det jättemysigt, Bianca och Oliver får sina födelsedagspresenter som de inte fick på sin födelsedag, berättar Pernilla i podden och fortsätter:

Annons

– Och så plötsligt reser sig Oliver upp och säger "jag har ju en present till er också". Och då kände jag bara såhär "nej men gud vad är det här?" och jag ska helt ärligt säga att det började pirra inom mig.

Oliver började då dela ut svarta t-shirts till familjen på plats och när de vecklar ut t-shirtarna fattade de direkt.

– På min stod det då "Nonna loading" och så var det ett batteri som laddas. Då fattade jag ju på en gång, för nonna är farmor på italienska. Benjamin och Theo fick varsin där det stod "Tio loading" som betyder farbror och Bianca fick en där det stod "Tia loading", som betyder faster.

– Jag blev så paff, jag började gråta på en gång. Benjamin fattade ingenting, han var verkligen såhär "va? vad menar du?". Sedan gick vi i omgångar "nej men gud" och så börjar man gråta, berättar Pernilla.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Discovery+

Annons