TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernillas oväntade likhet med mamman – i nakenbilden: ”Lite äckligt”

07 dec, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Pernilla Wahlgren är en kopia av sin mor Christina Schollin, och nu har de upptäckt att de är mer lika än vad de någonsin hade anat. När de i ”Wahlgren värld” går igenom vad de gjort i sina karriärer upptäcker de en slående detalj i deras tidigare utvik.
Annons

Varje vecka får Sverige lära känna familjen Wahlgren lite bättre i deras alldeles egna tv-serie “Wahlgrens värld“. Tidigare säsong fick tittarna främst följa Pernilla Wahlgren, 49, och Bianca Ingrosso, 22, men nu har även mormor Christina Schollin, 80, blivit en stor del av programmet. I kvällens avsnitt visar Christina stolt upp utvik hon gjort tidigare i sin karriär.

– Det var en period när jag var väldigt sexig och jag tänkte att det kunde vara en kul grej. Mer eller mindre lättklädda bilder som var lite sensuella inte sexiga. Det var inte frågan om porr eller så, säger Christina i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon berättar att män som var ute i krig runt om i världen såg henne som en drömkvinna.

– Jag var en symbol för den svenska flickan som de här killarna längtade efter, berättar hon.

Dessa utvik visar Christina stolt upp för sin dotter och dotterdotter, de plockar även fram lättklädda bilder som Pernilla tagit för tidningen Café, på den tiden tidningen fortfarande jobbade lättklädda omslag, för flera år sedan och upptäcker då en minst sagt spännande likhet i deras nakenbilder.

Annons

– Åh herregud vad pinsamt det här är, utbrister Bianca.

Detaljen de upptäckt är att Pernilla poserar exakt likadant på sitt utvik i Café som mamma Christina gjort i sitt flera år tidigare.

– Är det inte märkligt. vi står ju likadant med händerna mot en vägg, säger Christina.

Men detta var absolut ingenting som var planerat.

– Det var ju som att någon hade sagt att titta på det här, här är en bild på din mamma kan inte du göra precis likadant? Men det var inte så, berättar Pernilla.

Bianca hyser starka känslor över den komiska likheten i nakenbilderna.

– Det är exakt samma nakenbilder, lite äckligt, det är exakt samma leende, deras leende. De har ingen känsla när de ler, säger Bianca.

Foto: Kanal 5

Annons