LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso hyllas efter intima sexavslöjandet

07 dec, 2017 
I det senaste avsnittet av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöfs nya podcast diskuteras ämnet sex, och Bianca berättar att hon fattade intresse för sex i en väldigt tidig ålder.
Annons

Att Bianca Ingrosso, 22, haft många bollar i luften den här hösten har varit svårt att undgå. Förra veckan släppte hon en podcast med vännen och influencern Alice Stenlöf, 21, och sedan dess har ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” legat högst upp på topplistan. I det senaste avsnittet pratas det en hel del om det smaskiga ämnet sex, och Bianca erkänner att hon blev intresserad av sex i väldigt tidig ålder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag var väldigt liten när jag började testa saker och när jag började förstå att jag är en kåt jävel. Jag började pilla på mig själv när jag gick i nollan eller ettan, berättar Bianca i podcasten och fortsätter:

– Alltså, jag kollade på porr.

Hennes podd-kompis Alice, som inte alls har samma erfarenhet av ett tidigt sexintresse, undrar hur Bianca redan då visste vad porr var. Bianca förklarar att hon har haft mycket killkompisar – och också bröder, som vi ju alla vet om vid det här laget. På den tiden när det var mer vanligt än ovanligt att endast ha en dator hemma, fick hon därmed ta del av brödernas sökhistorik.

Annons

– Jag kommer ihåg att jag kunde längta till att skolan skulle vara över, så att jag fick komma hem och ta på mig själv, säger hon och fortsätter:

– Men jag kommer ihåg att jag blev äcklad av mig själv, efter varje gång. Men det blir jag än idag.

Det ärliga och bjussiga avsnittet om sex hyllas av Biancas läsare, och på sin blogg tackar Bianca för responsen. Hon svarar även de som känt sig obekväma när de lyssnat på avsnittet.

”Jag respekterar helt och hållet er som kände er obekväma under samtalet men detta avsnitt var till er som kanske behövde höra vissa saker från oss för att inte känna er ensamma osv. Sedan är ju jag en sådan person som är öppen när det kommer till sex och tycker fler borde dela med sig av sina erfarenheter både bra och dåliga”, skriver hon på bloggen.

Foto: IBL

Annons