Pernilla avslöjar sanningen bakom rakningen av Benjamins stjärt

Efter att Pernilla Wahlgren rakade sin son Benjamin Ingrossos mer intima del i förra veckan avsnitt av ”Wahlgrens värld” har hon både fått praise och hate i sociala medier. Nu avslöjar hon detaljer från den uppmärksammade rakningen.

Det var i förra veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” som Pernilla Wahlgren, 49, rakade sin son Benjamin Ingrossos, 22, stjärt. Eller ”rövhål”, som Pernilla själv uttrycker det. Pernilla har därefter fått en hel del reaktioner på sitt, ja ska vi säga härligt öppna tilltag. Vissa personer är upprörda och tycker det är förfärligt, medan andra har hört av sig med glada tillrop för öppenheten och humorn i det hela.

I podcasten ”Wahlgren & Wistam”, som Pernilla driver tillsammans med Sofia Wistam, 51, berättar nu Pernilla mer ingående om rakningen. Det  är när de båda pratar om reaktioner i sociala medier som raknings-gate kommer på tal. Familjen Wahlgren/Ingrosso är kända för sin öppenhet och Pernilla berättade hur det hela startade.

– Benjamin sa till mig: ”Mamma, skulle du kunna raka mitt rövhål? Jag kommer inte åt.”. Det satt han och berättade i programmet och så sa Bianca ”Jaaa, så gjorde han det och skickade en film till mig”. Och du vet Bianca kryddar alltid allting. I hennes värld så såg man rakt in och det var så äckligt, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och menar att det inte var hela sanningen.

– Så var de ju inte. Jag hjälpte honom att ansa, jag stod ju inte på knä och tittade in i hans rövhål, jag tittade inte och gjorde på kanterna. Man kan tycka att det är konstigt, men jag ställde upp. Han frågade ju liksom, säger Pernilla och skrattar. Sofia Wistam fyller i.

– Du rakar rövhål, jag äter kött. Det är så vi får våra haters.

Pernilla berättar att hennes rakning/trimning fått ringar på vattnet. Nu hör fler personer av sig till henne för att kolla rakningläget. Till exempel slängde Peter Jöback, 46, iväg ett skämtsamt sms efter programmet.

– Idag fick jag ett sms från Peter Jöback där han skrev att han hade en konstig fråga: ”Kan du trimma mitt rövhål?”. Visst svarade jag, jag ska bara trimma klart Linus först. Sen har jag lovat Hanna att trimma Martins, men efter det har jag en lucka. Det här har blivit en viral succé!

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

LÄS OCKSÅ: Därför trimmar Pernilla 20-årige sonen Benjamin – i rumpan: ”Inte normalt”

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing miljonär – tack vare Pernilla Wahlgren

Foto: IBL

SENASTE NYTT!