Pernilla Wahlgrens ord om Benjamin Ingrossos uppbrott med Linnea Widmark

Pernilla Wahlgren & Benjamin Ingrosso

I lördagens program av Så mycket bättre blir Benjamin Ingrosso känslosam när han pratar om sitt ex Linnea Widmark.
Nu pratar Pernilla Wahlgren om sonens uppbrott.
– Svårt att släppa taget, säger hon.

Bland alla folkkära artister som är med i årets säsong av succéprogrammet Så mycket bättre hittar vi bland annat den unga talangen Benjamin Ingrosso. Och ingen är stoltare än hans mamma Pernilla Wahlgren. Under lördagens avsnitt var det hans sista dag i programmet, och de som har sett det vet att han dansade ur programmet med ett minst sagt känslomässigt avslut.

I podcasten Wahlgren & Wistam pratar vännerna Pernilla och Sofia Wistam om Benjamins insats, och precis som många andra uttrycker Sofia sin besvikelse över att han nu ska lämna.

– Tråkigt tycker jag. Jag tycker han skulle varit med hela säsongen. Det är ju han som har behållning tycker jag. I am sorry to say, säger hon innan hon fortsätter:

Benjamin Ingrosso bekräftar nya kärlekslyckan

– Det som är så bra med Benjamin är ju att han också för konversationer. För han är ju väldigt öppen och transparent och nyfiken och det smittar ju av sig. Det kanske blir likadant med kommande artister, men jag känner bara att han verkligen har bidragit jättemycket till programmet.

Benjamins ord om tidigare flickvännen

I lördagens avsnitt av Så mycket bättre väljer Benjamin att tolka Tommy Körbergs låt Judy min vän, och innan det är dags att kliva upp på scen berättar han vad hans tolkning handlar om.

– Jag har ju en tendens att råka hamna tillbaka där i mitt ex och skriva om henne. Men jag tänkte att jag ska fan sluta skriv om henne för det blir bara jobbigt liksom. Men vi var ändå tillsammans i sex år och det var hela min uppväxt, säger han innan han fortsätter:

– Jag trodde jag skulle komma över det så jävla mycket snabbare. Men ändå sitter man här ett och ett halvt år senare och fortfarande skriver om det liksom.

Pernillas ord efter Benjamins känslosamma tolkning

Och i podcasten berättar Pernilla för Sofia om den känslosamma stunden.

– Det blev en sån fantastisk fin version utav den och som alltid när Benjamin gör låtar, sad to say, så skrev han så den handlar om hans föredetta flickvän. Och han blev väldigt tagen av det själv i programmet. Jag tror inte han var riktigt beredd på när han började prata om det, hur mycket känslor det skulle väcka och sådär. Så det var som Tommy sa, att nu har du sjungit henne ur ditt liv, säger hon innan hon avslutar med:

– För vi har ju lite problem i vår familj med att släppa taget kan man väl säga.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens plötsliga erkännande om kärlekslivet

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmarks tystnad kring uppbrottet från Benjamin Ingrosso