Pernilla Wahlgrens ord efter lyxköpen till Bianca

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren gav sin dotter Bianca Ingrosso flera lyxiga födelsedagspresenter.
Det väckte irritation hos sångerskans bloggläsare.
– Kan man verkligen känna 'riktig' lycka över att få så dyra presenter, skriver en person.
Annons

Under hösten har vi fått följa familjen Wahlgren/Ingrosso i Wahlgrens värld på Kanal 5. Framför allt är det Pernilla Wahlgren, 52, och hennes dotter Bianca Ingrosso, 25, som står i fokus.

Tittarna får ofta följa med dem i både vardag och fest, men den senaste tiden har det varit en hel del av det sistnämnda. För familjen Wahlgren/Ingrosso är slutet av december nämligen månaden då både Pernilla och Bianca fyller år, men även Oliver Ingrosso, 30, samt Christina Schollin, 82.

Annons

Bianca som fyllde 25 år dagen innan nyårsafton passade i år på att ha en stor nyårsfest både för att fira ett nytt decennium men också för att fira sin egen födelsedag. På sociala medier kunde man följa firandet i dagarna två. Både Pernilla, Bianca och resten av familjen uppdaterade flitigt varenda ögonblick. Det åktes limousiner, det dracks champagne och det var den ena överraskningen efter den andra.

Annons

Pernilla Wahlgrens presenter till dottern

På sin blogg skriver Pernilla om hur de överraskade Bianca hemma hos henne med frukost, tårta och presenter. Och det var inte vilka presenter som helst.

”Jag hade lyckats att ‘naila’ alla  mina presenter!  Ett knallrosa Datafodral från Chanel , ett par Cloé-sandaler, och ett par fantastiska köksknivar, som Bianca verkligen behövde!” skriver hon.

Dessutom fick Bianca en Balenciaga-väska av sin bror Benjamin Ingrosso, 22.

Bloggläsarnas kritik

Nu ifrågasätter läsarna dock de dyra presenterna, framför allt menar de att Bianca Ingrosso har pengar nog att köpa sådana saker själv.

Annons

”Kan man verkligen känna ‘riktig’ lycka över att få så dyra presenter när man redan har dyra märkesvaror ?” skriver en läsare

”Kul för er, men håll det till er.” skriver en annan.

”Blondin Bella lifestyle 2020”, syftar på Isabella Löwengrips luxuösa livsstil som flera gånger blivit kritiserat.

Pernilla Wahlgren förklarar nu sitt beslut i en kommentar på bloggen:

”Jo , fast även om man har råd att köpa det själv, så är det kul att få saker man inte hade förväntat sig , eller saker som man kanske inte unnar sig själv.. ” skriver hon.

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…