LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens okända semesterboende – nu avslöjar hon

21 aug, 2023 
Frida Eklöf
Realitystjärnan Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra.
Och hennes hårda jobb har minst sagt lönat sig.
Nu avslöjar hon sitt okända semesterboende utanför Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Pernilla Wahlgren, 55, har minst sagt många bollar i luften och så sent som i tisdags hade hon säsongsfinal som programledare på Allsång på Skansen.

Det har varit en minst sagt händelserik vår och höst för vår alldeles egna realitydrottning som haft fullt upp med inspelningar av tv-programmen Masked Singer Sverige, Wahlgrens värld, Villa Wahlgren och föreställningarna Peter Pan går åt helvete samt Pernilla Wahlgren har hybris.

Pernilla Wahlgrens okända semesterboende – nu avslöjar hon

Men det är inte bara jobb som präglat tv-profilens tid på senaste. Hon har äntligen blivit klar med sitt nya lyxhus ute på Lidingö, och har börjat bo in sig ordentligt både där och i semesterhuset i Marbella.

Dock är de inte det enda husen som Pernilla har införskaffat sig på senaste. Det är nämligen i det senaste avsnittet podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, som Pernilla avslöjar att hon har ytterligare ett semesterboende.

Annons

– Det är ju också det där att när man börjar samla på semesterboenden, man ska också ha tid att vara på alla ställen. Vi har ju egentligen bara Lidingö och det här, sen har jag alltid Lagnö att åka till, men där är jag ju typ aldrig, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag och Linus renoverade ju det där båthuset, och sen jag köpte Spanien-huset har jag inte varit där någon enda sommar knappt, för man hinner liksom inte vara på fler ställen än två känner jag.

Pernilla och Linus Wahlgrens semesterboende hos föräldrarna

Det är alltså Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren som bor på halvön Norra Lagnö utanför Stockholm.

De kallar sitt hus för "Stora röda huset" och för några år sedan bestämde de sig att de ville ha en liten miniatyr på gården, eller ja, snarare ett gästhus. Självklart fick gästhuset namnet ”Lilla röda huset”.

Och det är där som Pernilla tillsammans med lillebrorsan Linus Wahlgren, 46, valt att renovera båthuset för att själva kunna husera där när de känner för det. Men de flera semesterboendena har alltså resulterat i att Pernilla knappast varit ute på Lagnö.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons