LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin och Hans Wahlgrens gästhus är klart – se bilderna här

07 maj, 2023 
Christina och Hans
Det lilla röda huset är färdigt.
Nu visar Christina Schollin upp sitt nya gästhus, som stått utan komplett inredning under en längre tid.
Se bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont: ”Annorlunda”Brand logo
Christina Schollin om att jobba tillsammans med Amy Deasismont: ”Annorlunda”

Christina Schollin och Hans Wahlgren är ett kändispar som nog de allra flesta känner till. Idag jobbar de betydligt mindre än vad de gjorde förr, och istället spenderar de mycket av sin tid i sitt fina hem på halvön Norra Lagnö utanför Stockholm.

De kallar sitt hus för "Stora röda huset" och för några år sedan bestämde de sig att de ville ha en liten miniatyr på gården, eller ja, snarare ett gästhus. Självklart fick gästhuset namnet ”Lilla röda huset”.

Christina och Hans renovering – tagit år

Det var 2021 som paret bestämde sig för att de ville ha ett ett gästhus på gården samt en pool omgiven av ett trädäck.

Förra året skrev Christina om renoveringen, som då tagit över ett år:

“Nu börjar vi komma i ordning med allt runt den nya poolen”, skriver hon på Instagram. “Vi njuter i fulla drag – Hans och jag – och turas om att få undan alla dynor när det kommer regnskurar!! Snart blir det Pool-party.”

Visar upp bilderna inifrån gästhuset – se här

Så det lilla gästhuset verkar alltså ha varit färdigt ett tag, men det är inte förrän nu som de skaffat möbler och inredning till den lilla stugan.

Annons

Nu har paret dock anlitat ett möbelföretag, som fick fria händer att inreda. Det är på Instagram som Christina visar upp resultatet och skriver:

”Åh - så jag längtat efter att få se det Lilla Röda Huset som jag låtit Mio Möbler inreda enligt mina intentioner. Huset har stått tomt ett tag och Mio fick alltså börja från scratch! Jag säger bara Tack Tack Tack till Tobias och Jenny som stilat både inuti och utanpå så att det blev precis så som jag vill ha det.Invigde Huset med Hans och våra grannar.Jag är mer än Nöjd, NÖJD , Nöjd”.

Se bilderna här:

FOTO: Charles Hammarsten/TT

Annons