LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistams hångelrykte med kändissonen: ”Till slut trodde jag på det”

21 aug, 2023 
Moa Risberg
I podcasten Wahlgren och Wistam pratar Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren om ungdomsminnen.
Sofia berättar om hångelryktet med kändissonen – nu, flera
år senare avslöjar hon lögnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om händelsen med Let’s dance-deltagaren – lögnen för makenBrand logo
Sofia Wistam om händelsen med Let’s dance-deltagaren – lögnen för maken

Sofia Wistam, 57, är den populära programledaren som ofta syns i rutan i olika sammanhang. De flesta känner kanske igen henne från programsuccén Sofias änglar på kanal 5.

I programmet besökte hon tillsammans med snickarna Johnnie Krigström och Mattias Särnholm, olika familjer som på ett eller annat sätt haft det tufft i livet och hjälpte dem med renoveringsprojekt där hemma.

På senaste tid har vi även kunnat se henne i rutan som programledare för programmet Naked Attraction Sverige, som definitivt bjöd på en nakenchock.

Sofia Wistam avslöjar lögnen om Vreeswijk

Utöver sina tv-program gör även Sofia den mycket populära podcasten Wahlgren och Wistam tillsammans med vännen och artisten Pernilla Wahlgren, 55.

I det senaste avsnittet av podden pratar duon om minnen från ungdomen och Sofia berättar om hur hon träffade den musikaliska legendaren Cornelis Vreeswijk. Han hade sitt sommarhus på ön Storholmen där Sofia växte upp. Hon berättar för lyssnarna om sina minnen från midsommarfirandet i barndomen på ön, där Cornelis spontant brukade spela under firandet.

Annons

I samband med att Sofia berättar om sina minnen kopplade till artisten Cornelis Vreeswijk på Storholmen, avslöjar hon i podden hur hon brukade ljuga om Cornelis son, Jack Vreeswijk.

Sofia dementerar hångelryktet från ungdomen

Sofia berättar om lögnen från sina ungdomsdagar om Cornelis son Jack. En lögn som hon brukade berätta för andra i den utsträckning att hon till slut började tro på det själv.

– Han hade även en son, som tyvärr inte finns med oss längre, han hette Jack och att det var min livslögn. Att jag ljög till folk att jag hade hånglat med Jack fast jag inte ens hade det, säger Sofia och fortsätter:

– Till slut trodde jag på det själv. Så att jag var så här; ”jag har hånglat med Cornelis Vreeswijks son”. Det kan jag dementera, det är försent nu till honom, men till alla andra som kände honom.

Pernilla skrattar och svarar:

– Världens sämsta lögn, det är ju inte så att man bara wow har du hånglat med Cornelis son.

De avslutar och berättar om Pernillas egna möte med den stora artisten Cornelis Vreeswijk, när hon som ung själv fick uppträda tillsammans med honom och sjunga en duetten i hans klassiska låt Cecilia Lind.

– Den blev väldigt fin, säger Pernilla i podden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons