Pernilla Wahlgrens nya erkännande om kärlekslivet

Pernilla Wahlgren om kärlekslivet
Pernilla Wahlgren är supernöjd med sitt nuvarande kärleksliv.
I sin podcast avslöjar hon statusen just nu.
– Jag mår som bäst just nu, säger sångerskan.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, slog igenom som artist men har sedan dess hunnit med att bli både musikalstjärna och numera prisbelönt tv-profil. Tv-serien Wahlgrens värld har precis avslutat sin sjätte säsong och även den blev en succé.

Annons

Pernilla är känd för att vara öppen om det mesta, och så även om sitt kärleksliv. Hon träffade ex-maken Emilio Ingrosso, 54, för första gången när hon endast var 17 år. Förhållandet var stormigt och paret gjorde slut och blev tillsammans flera gånger under deras 19 år tillsammans. Tillsammans fick de barnen Oliver, 29, Bianca, 24, och Benjamin, 22.

Pernilla Wahlgrens tidigare kärleksliv

Pernillas senaste förhållande var med ex-pojkvännen Joachim Lennholm, 46. De var ett par i sex år och fick sonen Theo, 12, tillsammans. 2008 gick de skilda vägar. Theo var bara ett år när paret separerade och det tog hårt på Pernilla. Sedan dess har hon haft svårt att öppna upp sig för någon igen på samma sätt och har tidigare sagt att hon hellre satsar på annat än just ett förhållande.

Annons

I ett tidigt avsnitt av Wahlgrens värld fick man se hur Pernilla gick på blinddate med en man, men det avskräckte henne snarare.

– Jag blir jätteglad när folk skriver snälla saker men jag har bestämt mig för att inte dejta eller ta kontakt med någon jag inte känner. Det blir bara fel, sa hon till Hänt tidigare i år.

Är lycklig och singel

I ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla gör tillsammans med vännen Sofia Wistam, 53, berättade hon om sin oro inför att vara ensam resten av livet.

– Min depp är att jag kände så här ”fan, ska jag verkligen vara själv resten av livet, ska jag vara det?”. För jag gillar inte att dejta, jag har lagt ner alla mina Tinder-appar och allting, sa Pernilla i podcasten.

Annons

Nu verkar det dock som att det har vänt. I ett nytt avsnitt av podcasten säger Pernilla Wahlgren att hon är nöjd med sitt kärleksliv som det är.

– Jag längtar verkligen inte efter en man, jag gör ju inte det. Jag mår som bäst just nu och jag är själv, säger hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…