Pernilla Wahlgrens oväntade ord till tidigare svärsonen Phillipe

PHILLIPE COHEN, PERNILLA WAHLGREN

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i ungefär åtta år.
Under den tiden kom Phillipe in i familjen Wahlgren/Ingrosso och i den nya säsongen av Wahlgrens värld berättar Pernilla om sina känslor för honom.
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har nyligen gjort slut efter ett tio års långt av och på-förhållande. Ex-paret har bland annat testat på distansförhållande, när Phillipe pluggade i England, de har även testat på att vara både särbos och sambos.

Men nu har de gjort slut och Bianca har tidigare uttryckt att hon är lycklig och mår bra.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram då.

Därför tog det slut mellan Bianca och Phillipe

Efter flera veckor av spekulationer meddelade Bianca att det tagit slut mellan henne och Phillipe. Spekulationerna grundade sig i att ex-paret inte syntes tillsammans så ofta på sociala medier. Dessutom åkte Bianca på semester utan Phillipe och senare så avföljde hon honom på Instagram.

Men i ett inlägg på Instagram-story bröt Bianca tystnaden och förklarade att hon är singel.

Sedan dess har Phillipe varit fåordig kring uppbrottet, medans Bianca varit desto mer öppen. Hon har även förklarat vad som var anledningen till uppbrottet.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, förklarade Bianca då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens kärleksfulla ord om Phillipe Cohen

Men nu är det alltså slut mellan paret och det återstår att se om de hittar tillbaka till varandra, som de gjort förr. Den senaste tiden har många däremot undrat hur relationen mellan Bianca och Phillipe är idag, har de någon kontakt? Detta svarade Bianca nyligen på när hon sände live på Instagram.

– Alltså, vi är ju vänner, sa Bianca då.

– Ja, vad är grejen, inflikade affärspartnern Vanessa Lindblad.

– Ja, det är ju inte som att vi är är ovänner, fortsatte Bianca.

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld finns vissa sekvenser när Bianca och Phillipe är med. Vid det laget var de fortfarande ett par och då berättade Pernilla vad hon egentligen tycker om sin dåvarande svärson.

– Jag älskar dig Phillipe. Jag kanske inte säger det så ofta, men det gör jag!, säger Pernilla i programmet och höjer sitt glas.

– Vad fint, svarade Phillipe.

PERNILLA WAHLGREN, PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Pernilla öppnar sitt hjärta och berättar vad hon tycker om Phillipe.

FOTO: DISCOVERY+

FOTO: Youtube, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN