Pernilla Wahlgrens känga – mot Benjamin och Oscar Zias relation

Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Oscar Zia

Framgångarna fortsätter för den multibegåvade Benjamin Ingrosso.
Detta både i privatlivet och i sin karriär om man ska tro ryktena.
Nu kommenterar Pernilla Wahlgren Benjamins relation till artisten Oscar Zia – och det är aningen förvånansvärt.
Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet
0:21

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om flyttplanerna – kravlistan på nya boendet

(0:21)

Slå på ljud

Benjamin Ingrossos, 24, succéår fortsätter. Priser och nomineringar fullkomligt haglar över den unga artisten som redan innan sin 25:e födelsedag hunnit etablera sig bland de absolut mest framgångsrika artisterna i Sverige.

Nyligen kammade han hem ”årets manliga programledare” på Kristallen 2022 för sin insats i hans eget program Benjamin's som blev en riktig tittarfavorit.

Tidigare i år fick han dessutom ta emot priser för ”Årets hetero” på QX-galan och ”Årets manliga artist” på Grammisgalan. Imponerande insatser minst sagt!

Men det verkar inte som att det endast är karriären som går på räls just nu för Benjamin. Även privatlivet ser ut att gå som en dans.

Romansryktena kring Benjamin och Frøya

Under våren och sommaren har det spekulerats vilt kring relationen mellan Benjamin och den norska influensern Frøya Winther, 29. Under våren syntes de tillsammans i bland annat Stockholm och under sommaren var de ute på en resa tillsammans.

Frøya har dessutom sett ut att bekantat sig otroligt bra med Benjamins nära och kära. Pernilla Wahlgren syns kommentera hennes bilder på Instagram och i skrivande stund befinner hon sig i Stockholm för att hälsa på familjens nära vän Melina Criborn och även Benjamins syster Bianca Ingrosso.

Under gårdagen syntes hela gänget vara på plats för att se Benjamin uppträda på Konserthuset i Stockholm som såg ut att vara en kväll utöver det vanliga.

Pernilla Wahlgren och Benjamins relation till Oscar Zia

Romansen är däremot något som Benjamin varken dementerar eller bekräftar, mer än att de trivs bra i varandras sällskap. Men den unga artisten har ju även en hel drös av vänner i sin omgivning som även de är offentliga personer – bland annat artisten och programledaren Oscar Zia, 25. Duon syns ofta tillsammans och verkar ha en fin relation till varandra.

När Pernilla Wahlgren dyker upp i Edvin Törnblom och Johanns Nordströms serie Sveriges enda kändisar säger Edvin något om Benjamin som får Pernilla att reagera.

– Om han hade legat med en kille hade det ju varit Oscar Zia, tror jag, säger Edvin och tittar frågande på Pernilla.

– Nej men de är som bröder. Det är ju också äckligt, svarar Pernilla.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN