Pernilla Wahlgrens hårda känga mot Lotta Engberg i Efter fem: ”Känsligt”

Pernilla Wahlgren & Lotta Engberg

Under fredagseftermiddagen gästade Pernilla Wahlgren och David Hellenius Efter fem för att prata om Masked singer.
Men under deras intervju råkade Pernilla ge Lotta Engberg en känga.
Läs här för att se vad hon sa!
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”
0:26

Efter reklamen: Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

(0:26)

Slå på ljud

Masked singer tog Sverige med storm när det hade premiär förra året. Programmet vann Kristallen för bästa underhållningsprogram och hade hela 2,3 miljoner tittare i finalen.

I panelen satt Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren, och programledare var den folkkäre David Hellenius.

Under fredagskvällen gästade David och Pernilla Efter fem för att prata om den stora succén, samt den nya säsongen som har säsongsstart den 25:e mars. De fick även titta tillbaka på säsongen som varit och avslöja vilka profiler som överraskade dem mest.

– Victoria Silvstedt var ju skitkul, att det kom en Hollywoodkändis. Och sen mamma gjorde ju mig superöverraskad för jag trodde ju verkligen att hon låg hemma, var coronarädd och inte vågade sig ut och var alldeles för trött för det här, svarade Pernilla då och la till:

– Och det är det som är så kul nu när man sitter och gissar är ju att vem som helst kan ju vara där inne i de maskerna.

Överraskades med Masked singer-tävling i Efter fem

I slutet av intervjun överraskades Pernilla och David med en alldeles egen Masked singer-tävling som Efter fem hade styrt upp. De hade då bett två kända profiler spela in sig själva i diverse utklädnader för att sedan låta Pernilla och David gissa vilka det är.

Först ut var en superhjälte-liknande person som mimade till Don’t Tell Me Your Troubles med Don Gibson. Och snabbt började tv-profilerna att spekulera om vem det skulle kunna vara.

– Det där måste ju vara någon på TV4, annars är det ju för svårt. Är det någon här? Henrik Alsterdal?, säger David varpå Pernilla lägger till:

– Nej, det är ju långt svart hår! Eller är det peruk?

Det visade sig sedan vara Hasse Kvinnaböske som gömde sig bakom masken, något som Pernilla var först med att lista ut.

Men sen var det dags för nästa gissning. Den här gången sjöng personen Sången han sjöng var min egen med Lill Lindorfs och det visade sig sedan vara ingen mindre än Bingolotto-profilen Lotta Engberg.

Pernilla Wahlgrens känga till Lotta Engberg

Men hur kom de fram till att det var hon?

Anna Brolin avslöjade nämligen att personen hade en koppling till TV4 och snabbt spottades namn som Petra Mede, Jenny Strömstedt och Malou von Sivers ut. Men det var när Anna sa att personen även hade en koppling till sjukhus som David la ihop ett plus ett.

– Det är Lotta Engberg!, utbrister han.

Men Pernilla fattar ingenting.

– Va?? Jahaa.. Luring! Jag lurades av håret, jag trodde det var hennes egna hår, säger hon varpå David snabbt räddar upp det:

– Var det inte det då? Nu blev det känsligt. "Vad bra Lotta var i peruk". Jag tror nog att det är hennes, hon färgar väl håret.

LÄS OCKSÅ: Alexander Kronlund har fått sitt andra barn – avslöjar namnvalet

LÄS OCKSÅ: Malou efter tio läggs ner efter 16 år – Malou von Sivers om beslutet

FRÅN FÖRSTASIDAN