Pernilla Wahlgrens glädje med Peter Jöback inför Allsången

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren glänser i sin roll som programledare för Allsång på Skansen. Nu avslöjar hon en hemlig gäst som kommer att dyka upp i veckans allsång – till tittarnas stora glädje.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”
0:20

Efter reklamen: Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”

(0:20)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, har gjort debut som allsångsledare och programledare för Allsång på Skansen och tagit hela det svenska folket med storm. Varje tisdag sänder SVT live från Sollidenscenen och bjuder på uppträdanden av flera av Sveriges mest folkkära artister, med Pernilla Wahlgren, 55, i spetsen.

Det råder ingen tvekan om att hennes premiär i Allsången var en stor succé bland tittarna, något som gjorde att tittarantalet ökade markant.

Pernilla Wahlgrens hemliga gäst i Allsång på Skansen

Det var i ett Instagram-inlägg som Pernilla Wahlgren avslöjade att hennes vän sedan över 40 års tid, artisten och skådespelaren Peter Jöback, 52, kommer att dyka upp i tv-rutan under veckans Allsång på Skansen.

"I morgon kommer min älskade kompis Peter Jöback till ”ALLSÅNG PÅ SKANSEN”! Extra kul inte bara för att han är en otrolig artist, sångare och entertainer - utan även för att vi har känt varandra i över 40 år!!!1982 spelade vi Von Trapp-syskon i Sound of Musik på Folkan i Sthlm ( fast i olika grupper) ( swipe) - och året efter spelade vi musikalen ”Snövit” där Peter var Glader och jag en tillskriven roll som Narr.", skrev Pernilla i Instagram-inlägget och fortsatte:

”Jag var även inhoppare för Peter som Glader! Vi har även spelat ihop i ”Grease” samt haft en musikal-grupp : ”Musical Express” ihop med Lizette Pålsson och Karl Dyall. Men efter det har vi mest umgåtts som kompisar och då blir det inte så mycket sång - märkligt nog, haha..! MEN imorgon möts vi på scenen igen! LÄNGTAR…!
"

Kommentarsfältet är fyllt till bredden av positiv respons från Pernillas följare och fans.

Åh vad spännande att höra vilken låt det blir. Helst något nytt som ni inte sjungit förut tack!”, skriver en person.

”Sveriges bästa röster, nu tillsammans. Måste bli succé.”, skriver en annan.

Underbart att se Peter och dig tillsammans igen, vilken fantastisk combo ni är”, lyder ytterligare en kommentar.

Pernilla Wahlgren avslöjar detaljer om Peter Jöbacks medverkande i Allsång på Skansen

Med två så talangfulla sångare som Peter Jöback och Pernilla Wahlgren i grytan kan det knappast bli annat än succé. I ett privat meddelande till Hänt avslöjar Pernilla vad man kan förvänta sig av de två under veckans Allsång:

Vi ska sjunga en hemlig duett ihop..!” Det känns toppen! Otroliga artister och en härlig blandning!” skriver Pernilla Wahlgren till Hänt.

Hon fortsätter:

Vi är nära vänner”.

Foto: Ali Lorestani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN