LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sigrid Bernson tar en paus – sanningen om frånvaron

24 jul, 2023 
Moa Risberg
Sigrid Bernson, Robin Bengtsson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson blev ett par 2019.
Sigrid Bernson öppnar nu upp sig för följarna på Instagram.
Lägger fokus på barnen framöver ”jag behövde en paus” skriver hon.
Annons
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

Dansaren Sigrid Bernson, 34, slog igenom i det folkkära programmet Let´s dance på TV4 för mer än tio år sedan och har sedan dess stått på prispallen tillsammans med sina kända danspartners flera gånger.

Hon vann för första gången danstävlingen tillsammans med Antonio Hysén, 32. Bara två år senare dansade hon hem ännu en seger, denna gången tillsammans med danspartnern och artisten Benjamin Ingrosso, 25.

2019 var hon med och tävlade i programmet igen, denna gången med ytterligare en artist, nämligen Robin Bengtsson, 33. Även om paret inte tog hem segern i programmet kan man verkligen säga att de gjorde den största vinsten av alla.

Paret gick nämligen ut och bekräftade att det blivit ett par i december 2019, och sedan dess har det hänt en hel del för paret.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson om livet efter Let's Dance

Idag har de sonen Viggo tillsammans, som de fick för några månader sedan och är de senaste tillskottet till familjen. Sedan tidigare har Robin även sonen Wille.

Annons

Robin har varit med och turnerat tillsammans med gänget på Diggiloo under flera somrar, men i våras när han träffade Hänt på invigningen av Kolmården gav han besked om planerna för framtiden.

Han berättade att han kommer åka runt i landet själv på en egen turné tillsammans med bandet och utöver ska han lägga allt fokus på familjen.

På invigningen berättade även flickvännen Sigrid om planerna för sommaren.

– Det blir familjesommar, så fort vi inte jobbar. Hänga med våra familjer, säger Sigrid

Sigrid öppnar upp om frånvaron

Nyligen förklarade Sigrid i ett inlägg på Instagram om varför hon har varit så frånvarande från sina sociala medier under den senaste tiden.

”Jag har inte uppdaterat mycket här på sistone men kände att jag behövde en paus och passade på att njuta av sommaren med familjen. Första veckan tror jag min skärmtid minskade med 78%.” skriver hon.

Sigrid berättar även att hennes skärmtid minskade med mer än 70% under den första veckan sedan hon bestämde sig för att ta en paus från sociala medier.

I inlägget delar hon med sig av bilder på barnen från pausen och familjesemestern.

FOTO: Hänt, Karin Törnblom/TT

Annons