Pernillas ord om Benjamin Ingrossos och Linnea Widmarks uppbrott

Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks uppbrott

Benjamin Ingrosso är nybliven singel. Nu berättar sångarens mamma Pernilla Wahlgren om hur sonen mår efter uppbrottet från Linnea Widmark.

Under en lång tid spekulerades det i om artisten Benjamin Ingrosso, 21, och Linnea Widmark, 22, gått skilda vägar. Paret blev tillsammans för sex år sedan och har ofta synts tillsammans i tv-programmet Wahlgrens värld. När de slutade att synas ihop anade deras fans att något var fel.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I samband med att han släppte låten I’ll be fine somehow så avslöjade han att han nu var singel. Låten handlar om just ett uppbrott och det blev känslosamt för Benjamin Ingrosso att spela in den så nära inpå att hans egen relation hade avslutats.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, sa han till Expressen.

Benjamin Ingrossos flört med Hanna Ferm

Varför det tog slut har ingen av dem velat gå ut med. När han sågs flörta med artisten Hanna Ferm, 18, på Melodifestivalens efterfest ville han inte heller kommentera deras relation.

– Med respekt till Linnea så vill inte jag uttala mig om det, sa han till Aftonbladet

Benjamin Ingrosso kommer att släppa flera nya låtar under året och inspirationen till dessa ska alltså vara hjärtesorgen som han själv gått igenom.

– För mig är det viktigt att det jag skriver är självupplevt, jag skriver som bäst när det är från hjärtat, berättade han för Expressen.

Pernilla Wahlgren om sonens uppbrott med Linnea Widmark

Nu verkar det dock som att han har gått vidare och släppt den största sorgen. När hans mamma Pernilla Wahlgren, 51, hoppade in som gästdomare i Let’s dance berättade hon för Hänt att sonen just nu lever sin dröm.

– Han ska uppträda på Grönan (Gröna Lund, reds. anm) nu som är jättestort, säger hon.

Någon ny kärlek finns inte i hans liv, istället fokuserar han på musiken och tillbringar större delen av sin tid i studion med vänner och kollegor.

Hur mår han efter uppbrottet?

– Han mår jättebra skulle jag säga. Han är på en väldigt bra plats i livet, säger Pernilla Wahlgren.

LÄS MER: Hanna Ferms och Benjamin Ingrossos flirt under efterfesten

LÄS MER: Wahlgrens kärleksliv – uppbrott, bråk och återföreningar

FOTO: TT