Pernilla Wahlgrens erkännande om relationen med pappa Hans

Pernilla och Hans Wahlgren
Pernilla Wahlgren tillbringar mycket tid tillammans med sin mamma Christina Schollin.
Nu berättar hon om relationen med pappa Hans.
Annons

I Wahlgrens värld på Kanal 5 får tittarna varje vecka följa artisten Pernilla Wahlgren, 51, och hennes familj. I realityserien medverkar både Pernillas barn och hennes föräldrar Christina Schollin, 81, och Hans Wahlgren, 82.

Annons

Christina och Hans träffades när de var 19 år gamla och jobbade båda som frilansande skådespelare under Pernillas uppväxt. När Christina Schollin besökte TV4:s Efter fem förra veckan pratade hon om hur makarna fick vardagen att gå ihop.

– Det var ett pusslande och pysslande med tider och vi jobbade ju på olika håll och kanter. Ibland var jag utomlands och filmade och ibland var Hans nere i Göteborg, förklarade Christina Schollin i Efter fem.

Annons

Hon berättade även att hon inte är förvånad över att flera av hennes barn lever ett liv i rampljuset eftersom de ofta fick följa med och se teatrar med föräldrarna.

– Vi var ju tvungna att ta med dem när vi inte hade någon barnvakt. De satt ju tysta i kulissen och de insöp den här atmosfären och sen så ville de pröva på själva – och vi uppmuntrade, men vi pushade aldrig, aldrig, sa Christina i programmet.

Pernilla Wahlgrens ord om relationen med Hans Wahlgren

Pernilla Wahlgren har en väldigt nära relation med sina föräldrar, något tittarna får se i deras realityserie. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar artisten dock att det är sällan hon får egentid med sin pappa. Men när Hans Wahlgren åkte och besökte dottern i Marbella nyligen blev det ändring på det.

”Så himla mysigt att få ha honom lite för sig själv så här i några dagar! Mamma och jag gör ju ofta saker ihop bara hon och jag. Med pappa får jag sällan ”egentid” med, så det har varit helt fantastiskt att få dessa dagar tillsammans hos mig i Marbella!”, berättar Pernilla.

Annons

I inlägget hyllar Pernilla Wahlgren sin pappa och berättar för sina läsare att han alltid är den gladaste och roligaste killen i gänget.

”Pappa och jag delar dessutom vår förkärlek för usla vitsar…! ”, delger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TÄRNHUVUD ANNA/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…