Pernilla Wahlgrens chock efter Niclas nakenbild: “Sticker ut”

Niclas och Pernilla Wahlgren
I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren om en chockerande händelse som nyligen inträffade. I en gruppchatt med hela familjen skickade nämligen hennes storebror Niclas Wahlgren en väldigt vågad bild.
Annons

För ett par veckor sedan avslöjade Niclas Wahlgren, 54, att han har bestämt sig för att utbilda sig till personlig tränare. Beslutet togs efter att Niclas börjat tillbringa allt mer tid på gymmet och blivit intresserad av fitness och hälsa.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag, sa han till Hänt tidigare i juli.

Niclas kommer att vara färdigutbildad till hösten vilket innebär att det inte kommer att bli så mycket vila för hans del i sommar. Men att hålla igång och vara aktiv är inget problem för radioprofilen.

– Jag är en sådan människa att jag gillar att lära mig om saker jag är intresserad av. Inte bara göra det utan lära mig det från grunden. Så det är bara roligt.

Niclas Wahlgrens vågade bild till familjen

Beslutet att utbilda sig till personlig tränare kom inte som en chock för Niclas Wahlgrens familj som är väldigt stöttande. Hans syster, tillika artisten Pernilla Wahlgren, 51, är numera van vid att ta del av storebroderns träningsresultat, något hon pratar om i det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam.

I detta berättar Pernilla om en incident som nyligen inträffade när Niclas skulle dela med sig av sin dagsform. Han skickade då en bild i en gruppchatt där hela familjen var med.

– Då skriver Niclas så här ”när jag ändå har er på tråden alla i familjen, jag har ju kommit igång med träningen och nu har jag blivit vig igen”.

Pernilla berättar vidare att storebrodern står barbröstad i sin trädgård vid tillfället.

– Det enda han har på sig är en liten handduk och så gör han en jättevig kickspark rätt upp i luften. Och vad ser man då?

– Och den skickar han till familjen?, frågar podd-kollegan Sofia Wistam.

– Han skickar den till sin mamma, pappa och sina syskon. Men han har varit snäll, han har blurrat det som sticker ut där under handduken. Men det är väldigt roligt att han tar den där bilden, ser att den lilla pillevicken hoppar ut och så blurrar han den och skickar den till sin familj, svarar Pernilla Wahlgren skrattandes.

View this post on Instagram

Då sparkar vi igång den här dagen då 🥳 ☀️

A post shared by Niclas Wahlgren (@niclaswahlgren) on

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…