LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens besvikelse – efter nya köpet till huset

05 aug, 2023 
Moa Risberg
Pernilla Wahlgrens ilska efter bygget.
Pernilla Wahlgren har bott i sitt nybyggda lyxhus i mindre än ett år.
Nu delar hon med sig av besvikelsen efter dyra köpet till huset.
– Jag blir så fruktansvärt besviken, upprörd och förbannad, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens möte med Petter Stordalen: ”Det är som att möta Jesus”Brand logo
Pernilla Wahlgrens möte med Petter Stordalen: ”Det är som att möta Jesus”

Pernilla Wahlgren, 55, har i sommar hoppat in på ett roligt sommarjobb. Hon är nämligen programledare i årets upplaga av Allsång på Skansen.

Utöver sitt sommarjobb som allsångsledare har Pernilla i vanlig ordning flera andra bollar i luften. Pernilla driver podcast och spelar in tv-program samtidigt som hon försöker få de sista bitarna på plats i det nybyggda huset Villa Wahlgren på Lidingö.

Pernilla flyttade in i sitt lyxhus för mindre än ett år sedan. Huset är utrustat med flera stora rum sov, ett lyxigt hamam spa, en stor garderob på 25 kvm och snart även en pool för att svalka sig i på sommarens varma dagar.

Pernilla Wahlgrens problem i det nybyggda lyxhuset

Även om allt i huset andas lyx och flärd i toppskick så finns de en sak som tyvärr inte funkar lika bra, något som har väckt starka känslor hos mediaprofilen.

Huset är nämligen byggt uppe på ett berg vilket gör att det är väldigt många trappsteg som man behöver ta sig upp för innan man ens kommer till dörren.

Annons

Pernilla har tidigare berättat att hon har blivit tvungen att skaffa en sitthiss till sin långa trappa, då det är lag på att ha det men nu när den ska väl ska användas så tycks den inte funka.

Pernilla Wahlgrens starka känslor efter det dyra köpet

Det är nämligen Pernillas mamma Christina Schollin, 85, som fått det lite tufft för att gå upp för alla stegen till dotterns hus och behövde använda den installerade sitthissen i Pernillas hus.

När Christina skulle använda hissen så funkade den inte, något som Pernilla delar med sig av i sina händelser på Instagram och skriver:

”Jag testade min dyra påtvingade handikapps-hiss även kallad skithissen och den funkade äntligen. Jag blev så glad! Nu skulle min kära mor som inte kan gå i trapporna utan att få ont, äntligen kunna åka ner och upp för trapporna!” skriver Pernilla.

När Christina väl skulle använda hissen funkade den inte, något som gjorde Pernilla väldigt upprörd.

”Jag blir så fruktansvärt besviken, upprörd och förbannad!!!” skriver hon på Instagram.

Bild från Pernillas Instagram.

Hon fortsätter och lägger ut fler händelser på Instagram där hon uttrycker sina känslor för den icke fungerade sitthissen. Trapphissen ska även ha varit väldigt dyr skriver Pernilla, vad priset på trapphissen ligger på är svårt att veta då priset enbart ges vid beställning.

Pernilla Wahlgrens Instagram uppdatering efter den icke fungerande trapphissen.


Hänt har sökt Pernilla för en kommentar om händelsen.

FOTO: Instagram, Youtube

Annons