Pernilla Wahlgrens beslut om Benjamin: "Får väl gå om"

Pernilla Wahlgren tävlar i "Klassfesten" och menar att hon inte är en särskilt sträng mamma. När Benjamin var med i "Let´s Dance" tyckte hon inte att det var hela världen om han gick om en klass - eller slutade.

Pernilla Wahlberg, 49 och Peter Magnusson, 42, tävlar i veckans avsnitt av lekprogrammet “Klassfesten” med programledaren Renée Nyberg, 51. Där ska deltagarna, assisterade av sin gamla skolklass, tävla i olika ämnen. Vinnaren tar hem en lyxig klassfest med skaldjursplatå, champagne och limousine.

När de pratar om barndomsminnen får Pernilla Wahlberg frågan om hon är en sträng mamma.

–Både och. Jag kan inte påstå att jag har liksom… När Benjamin var med i “Let´s Dance” så kom ju han efter rejält i skolan. Då gick han väl i första ring. Och då sa jag väl att “ja, ja, du får väl gå om. Hur svårt kan det vara?” Sen råkade han bara få sluta. Så det blev inget mer, säger Pernilla Wahlgren om sonen Benjamin Ingrosso, 20.

Pernilla Wahlgren och Peter Magnusson tävlar i kvällens "Klassfesten".

Pernilla Wahlgren och Peter Magnusson tävlar i kvällens “Klassfesten”.

Benjamin Ingrosso var 15 år när han var med i Let´s Dance. Han har tidigare berättat att han ville fokusera på skolan och ta studenten, men att TV4 tjatade tills han gav upp.

– Jag hade gjort mycket musikaler när jag var liten, men när jag var 13 så ville jag inte mer och fokuserade på skolan. Jag skulle bli den första i familjen att ta studenten, men under hela min första termin ringde de från ”Let’s dance”. De ringde säkert 14-15 gånger och jag sa nej varje gång, berättade Benjamin i podcasten “Tankar med“.

FOTO: TV4, IBL

LÄS MER: Benjamins rekordsumma – det fick han för ”Let’s dance”

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om sonen: ”Hoppades att han var bög”

SENASTE NYTT!