LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om sonen: ”Hoppades att han var bög”

05 aug, 2017 
Igår stod Benjamin Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren på samma scen under Pride. Väl där passade Pernilla på att pika mot sonen.
Annons

I skrivande stund är Stockholm Pride i full gång. Några som gärna visar att de står bakom all kärlek är Benjamin Ingrosso, 19, och hans mamma Pernilla Wahlgren, 49. Under Prides schlagerkväll under gårdagen uppträdde de båda två, och först ut på scen var Benjamin som brände av sin mello-låt ”Good lovin”.

– Den här festivalen betyder mycket för alla oss som är här och även för nästa artist, sa Benjamin när han skulle presentera sin mamma upp på scenen, och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– En artist som jag aldrig trodde att jag skulle få presentera, för jag har till och med kommit ut ur hennes underliv.

Mamma Pernilla skrattade mycket åt Benjamins skämt, men hon ville inte vara sämre. Efter att hon i sin tur bränt av sin schlagerdänga ”Piccadilly circus” var hon inte sen med att lägga en fräck kommentar på Benjamins presentation.

– Ni såg min söta avkomma tidigare. Han är väldigt söt. Jag hoppades länge på att han var bög.

När Benjamin var liten älskade han musikaler, och därför tänkte Pernilla att det var mycket möjligt att han var homosexuell, berättade hon för Nöjesbladet när hon klivit av scen.

– Jag skulle absolut inte ha någonting emot det. Men hoppades och hoppades, han får bli vad han vill.

Foto: IBL

Annons