Pernilla Wahlgren om sonen: ”Hoppades att han var bög”

Igår stod Benjamin Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren på samma scen under Pride. Väl där passade Pernilla på att pika mot sonen.

I skrivande stund är Stockholm Pride i full gång. Några som gärna visar att de står bakom all kärlek är Benjamin Ingrosso, 19, och hans mamma Pernilla Wahlgren, 49. Under Prides schlagerkväll under gårdagen uppträdde de båda två, och först ut på scen var Benjamin som brände av sin mello-låt ”Good lovin”.

– Den här festivalen betyder mycket för alla oss som är här och även för nästa artist, sa Benjamin när han skulle presentera sin mamma upp på scenen, och fortsatte:

– En artist som jag aldrig trodde att jag skulle få presentera, för jag har till och med kommit ut ur hennes underliv.

Mamma Pernilla skrattade mycket åt Benjamins skämt, men hon ville inte vara sämre. Efter att hon i sin tur bränt av sin schlagerdänga ”Piccadilly circus” var hon inte sen med att lägga en fräck kommentar på Benjamins presentation.

– Ni såg min söta avkomma tidigare. Han är väldigt söt. Jag hoppades länge på att han var bög.

När Benjamin var liten älskade han musikaler, och därför tänkte Pernilla att det var mycket möjligt att han var homosexuell, berättade hon för Nöjesbladet när hon klivit av scen.

– Jag skulle absolut inte ha någonting emot det. Men hoppades och hoppades, han får bli vad han vill.

LÄS OCKSÅ: Bildbeviset – Benjamin Ingrosso återförenad med exet

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om Laila Bagge: ”Det var inget schysst”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!