TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bildbeviset – Benjamin Ingrosso återförenad med exet

19 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Det är återföreningarnas tider hemma hos familjen Wahlgren, nyligen såg vi hur Bianca Ingrosso återförenades med exet Philippe Cohen och nu har Benjamin Ingrosso återförenats med ex-flickvännen Linnea Widmark.
Annons

Nyligen publicerade Benjamin Ingrosso, 19, en bild tillsammans med modellen Matilda Källström på Instagram, någonting som fick hans följare att ifrågasätta hans civilstånd. För Hänt berättade han då att han är singel och att Matilda endast medverkade i hans musikvideo.

–  Det var nog en bra teaser inför videon, många kommenterade ju. Jag är fortfarande singel.¨

Under Melodifestivalen tidigare i år avslöjade han att han gjort slut med flickvännen Linnea Widmark efter fyra år tillsammans. Men titt som tätt har de fortsatt att umgås genom systern Bianca Ingrosso, 22, och andra gemensamma vänner. Spekulationer har cirkulerat kring att det skulle vara kärlek i luften igen och under söndagen bekräftades det att kärleken mellan dem ännu inte är död.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var på Biancas Snapchat som videos dök upp på paret under söndagkvällen. Först en video där Benjamin dansar för Linnea följt av en annan video där de kysser varandra.

Benjamin Ingrosso dansar för ex-flickvännen Linnea Widmark från Bianca Ingrossos Snapchat.

 

Benjamin Ingrosso kysser ex-flickvännen Linnea Widmark från Bianca Ingrossos Snapchat.

Det såg ut som att kärleken mellan dem var allt annat än död, vilket inte är så konstigt då de faktiskt var ett par i fyra år. Så härligt tycker vi på Hänt!

Foto: IBL

Annons