LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens beslut för alkoholen – behöver tänka om

06 mar, 2024 
Det är andra året i rad som Pernilla Wahlgren leder Allsång på Skansen.
Men inför hennes fullspäckade sommar har Pernilla tagit ett beslut rörande alkoholen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

De senaste åren har vi fått se Sanna Nielsen tackla rollen som Allsångsledare men efter avhoppet sommaren 2022 blev förra året första året som Pernilla Wahlgren tog över.

Pernilla har hyllats till skyarna för sin insats och kom på säsongsavslutningen med beskedet att hon leder programmet även nästa sommar. Det blev en stor tittarsuccé och premiäravsnittet som sändes 27 juni lockade nästan 1,6 miljoner tittare enligt MMS som mäter tittarsiffrorna i Sverige.

Pernilla Wahlgrens succé som Allsångsledare

– Finns det en tomt här? Så jag kan bygga mig ett hus. För jag blir kvar! Blev klart idag! Ja, vi ses här nästa sommar och för det är jag så glad!, sjöng Pernilla vid avslöjandet.

I år väntar en fullspäckad sommar för Pernilla då hon återigen intar Allsångsscenen. I podden Wahlgren & Wistam som Pernilla driver med nära vännen Sofia Wistam kommer duon in på den stundande sommaren.

Pernilla har nyligen blivit diagnotiserad med ADHD. Men känner inte något behov av att börja med medicin. I podden beskriver Pernilla att hon idag är fokuserad på sina arbetsuppgifter och skarp, men det finns vissa saker som hon drar ner på för att vara ännu mer fokuserad. Nämligen alkoholen.

Pernilla Wahlgrens beslut för alkoholen: ”Jag har blivit vuxen”

Pernilla har tidigare berättat i sin podd att hon avstår alkohol vid högtider som midsommar och julafton.

Annons

– Jag känner att jag har blivit vuxen, jag vet inte. Midsommar och julafton, jag har inget behov av alkohol då, har Pernilla berättat.

Lagom till sommaren blir det säkerligen så att Pernilla kommer avstå från alkoholen återigen. Då hon förra året inte drack något under Allsångs-perioden.

– Jag måste säga att när jag väl går in i mina repetitionsperioder så är jag väldigt fokuserad på det jag gör där och då. Särskilt det här med att skärma av allt annat. Under Allsång på Skansen-perioden till exempel då sa jag nej till det här sociala livet med andra och jag bara pluggade text, drack ingen alkohol för att alltid vara sharp, berättar Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

FOTO: DISCOVERY +

Annons