ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför stoppades Pernilla Wahlgren från Allsång på Skansen-programledarnas träff

08 okt, 2023 
Pernilla och Allsång på Skansen-gänget
När Lasse Berghagen hyllas i Vilket liv! samlas alla tidigare programledare för Allsång på Skansen.
Men Pernilla Wahlgren stoppades från att närvara, nu berättar hon för Hänt om anledningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Lasse Berghagen, 78, är kanske den programledare de allra flesta förknippar med just Allsång på Skansen. Efter de enorma framgångarna med programmet tog plötsligt Anders Lundin över år 2003, några år senare var det en 24-årig Måns Zelmerlöw som klev upp på Sollidenscenen och där efter Petra Marklund.

De senaste åren har vi fått se Sanna Nielsen tackla rollen som Allsångsledare men efter avhoppet förra sommaren blev i år det första året som Pernilla Wahlgren tog över. Pernilla har hyllats till skyarna för sin insats och kom på säsongsavslutningen med beskedet att hon leder programmet även nästa sommar.

– Finns det en tomt här? Så jag kan bygga mig ett hus. För jag blir kvar! Blev klart idag! Ja, vi ses här nästa sommar och för det är jag så glad!, sjöng Pernilla vid avslöjandet.

Annons

Pernilla Wahlgren stoppades från Allsång på Skansen-programledarnas träff – berättar om beslutet

Nyligen fick alla Allsång på Skansen-programledarna en möjlighet att ses. Under inspelningarna av Vilket liv! när Lasse Berghagen ska hyllas fanns de nämligen på plats för att representera Allsångs-epokten i Lasses liv.

Någon som däremot bara dyker upp på skärm är Pernilla, vilket gör henne till den enda som inte är på plats för att hylla Lasse. När Hänt når Pernilla berättar hon om varför hon stoppades från att närvara.

”Minns inte om jag hade ett inbokat jobb som inte gick att flytta på eller om jag var utomlands. Men hade självklart varit där om jag kunnat…!”, skriver Pernilla i ett meddelande till Hänt.

Lasse Berghagen om relationen till de andra Allsång på Skansen-programledarna – inte kontakt

Lasse Berghagen har tidigare själv berättat för Hänt om tillställningen där de alla samlades. Han förklarade då att det inte tillhör vanligheterna då han inte har kontakt med alla de andra som lett programmet.

– De har jag inte kontakt med. Det var väldigt kul, sa då Lasse till Hänt.

FOTO: TT

Annons