Pernilla Wahlgrens avslöjande om Bianca Ingrossos inkomst

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Bianca Ingrossos inkomst
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har gjort succé med Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay.
I podcasten Wahlgren & Wistam avslöjar nu mamma Pernilla en stor detalj om dotterns inkomst.
– Tjänar mest i familjen, säger Pernilla i podcasten.
Annons

Sedan 2016 har tittarna kunnat följa Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, i populära Wahlgrens värld på Kanal 5. Serien, som just nu är aktuell med sin sjätte säsong, visar mor och dotter i deras vardag på jobb, resor och festligheter. Även Pernillas söner Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12, syns i serien som 2018 vann två åtråvärda kristaller under Kristallen-galan.

När Hänt i tidigare i höstas träffade mor och dotter berättade de båda att de ännu inte tröttnat på att spela in programmet, trots att det betyder att de ständigt har ett kamerateam med sig.

Annons
Annons

– Så länge vi känner att varje säsong blir bättre, att vi utvecklas. När vi själva tittar på materialet och känner ”fan vad kul det här är” eller ”vad fint det är” eller vad det nu kan vara så fortsätter vi, sa Pernilla Wahlgren och fick medhåll från Bianca.

Annons

Men Bianca valde även att avslöja att de funnits tillfällen då hon tröttnat på att ha kameror med sig överallt.

– Jag har någon gång tänkt att jag kanske inte pallar, men det är ju när man är i en period i livet när man kanske inte orkar ha kameror i nyllet. Men jag och mamma har alltid sagt att så länge det inte tär på vår relation så fortsätter vi med Wahlgrens värld, säger Bianca Ingrosso.

Avslöjandet i podden

Förutom succén Wahlgrens värld har både Pernilla och Bianca många järn i elden. Bianca driver bland annat sitt egna sminkmärke Caia Cosmetic och tillsammans med parhästen och programledaren Sofia Wistam, 53, driver Pernilla podcasten Wahlgren & Wistam. I podden pratar Pernilla och Sofia om allt mellan himmel och jord i ett nytt avsnitt varje vecka.

Annons

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam kommer Pernilla och Sofia in på ämnet ekonomi och framförallt pengaöverförings-appen Swish. Sofia konstaterar att de måste ha varit mycket billigare att vara förälder förr, när appen inte fanns. Hon berättar vidare att hennes barn ibland ringer och ber om att Sofia ska föra över pengar och att hon då har svårt att säga nej. På frågan ifall inte Pernilla också ”swishar” sina barn avslöjar Pernilla hur ekonomin ser ut i familjen Wahlgren.

– Det är sällan, eller i för sig, Bianca kan vara såhär…, säger Pernilla och avbryter sig själv med orden:

Bianca, den som tjänar mest i familjen, säger Pernilla och fortsätter förklara att hon trots det ibland kan be mamma Pernilla att föra över pengar.

Annons

– Jag har köpt grejer på mitt kort för hennes kort funkar inte, och nu har hon bytt telefon och nu funkar inte hennes swish så då är det också såhär ”Kan du swisha den och den personen?”, berättar Pernilla i podden och meddelar även att hon ska skriva upp kostnaderna så att hon inte glömmer dem.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…