LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren visar upp väskan – saftiga prislappen

22 jul, 2023 
Johanna Talamo
Pernilla Wahlgren väska
Det går knappast att undgå schlagerdrottningen Pernilla Wahlgrens framgångar. På sin Instagram visar hon nu upp en av hennes många lyxköp – med en minst sagt saftig prislapp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Pernilla Wahlgrens, 55 långa karriär har skördat många framgångar. Hon är en av Sveriges mest folkkära underhållare och fick sitt stora genombrott när hon medverkade i Melodifestivalen 1985 med låten Piccadilly Circus.

Pernilla Wahlgrens succéresa

Efter sin framgång i Melodifestivalen så har Pernilla Wahlgrens succéresa tuffat på som tåget och hon har med tiden blivit en av Sveriges mest kända tv-profiler.

Pernilla Wahlgren har synts i tv-program som Lets Dance, Stjärnorna på slottet och sin egen realityserie Wahlgrens värld. Hon har även synts i och dubbat ett flertal filmer och tv-serier.

Tillsammans med sin bror Niclas Wahlgren blev hon mycket populär i barnprogrammet Nicke och Nilla och man kan exempelvis höra hennes röst i Svampbob fyrkant där hon dubbade rösten till ekorren Sandy.

Hon har dessutom haft stora framgångar som sångerska och medverkat i Melodifestivalen hela fem gånger.

Pernilla Wahlgren är just nu aktuell som programledare i Allsång på Skansen och har dessutom podcasten Wahlgren och Wistam tillsammans med vännen Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren visar upp väskan med den saftiga prislappen

Utöver sin lyckade karriär i det offentliga har hon även skördat stora framgångar som affärskvinna och är aktiv i hela 12 olika bolag.

Annons

Via sitt egna företag Picadill Produktion AB valde Pernilla Wahlgren att sälja sitt gröna hus på Lidingö som hon köpte år 2011 för 9.9 miljoner kronor. Huset såldes i fjol för 14 miljoner kronor vilket gav en vinst 4.1 miljoner.

Hon driver även, tillsammans med Sofia Wistam bolaget Wahlgren & Wistam AB där den gemensamma podcasten drog in hela 6 890 000 kronor år 2021 och vinsten, som var runt fem miljoner kronor, plockades ut av de båda kollegorna.

Ett annat av Pernilla Wahlgrens blomstrande företag är SoME SoYou Beauty där hon står som delägare. Även det omsatte miljonbelopp, från 0 kronor år 2021 till en hela 10,5 miljoner år 2022.

Det går således inte att undgå att Pernilla Wahlgren är en hårt arbetande entreprenör och mediepersonlighet. Det hårda slitet har onekligen lönat sig och på sin Instagram visar Pernilla Wahlgren nu upp ett av sina saftiga lyxköp!

Om man bildsöker den somriga Chanelväskan så kan man ta del av liknande exemplar vilket ger en hint på hur mycket som har spenderats.

Summan för väskan landar runt 55 000 kronor, så Pernilla har utan tvekan unnat sig och det med all rätt!

FOTO: Caisa Rasmussen/TT/Instagram

Annons