LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens berg med julklappar: ”Så mycket pengar”

06 dec, 2023 
Pernilla Wahlgren och hennes vän Ia har en årlig insamling.
För att alla barn ska få fira en jul med julklappar.
Nu visar de upp berget av julklappar som de har handlat in till behövande familjer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på filmBrand logo
Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på film

Pernilla Wahlgren har haft en hektiskt sommar och höst. Hela sommaren var det fullt upp med Allsång på Skansen och även Wahlgrens värld som precis har sänt klart sin trettonde säsong.

Nu börjar det närma sig jultider och förhoppningsvis får Pernilla lite välförtjänt ledighet. Något väldigt fint som Pernilla har gjort tidigare år och även i år är en insamling. Tillsammans med hennes vän Ia Granath har de en årlig insamling för att alla barn ska få fira en jul med julklappar.

Pernilla Wahlgrens berg av paket – vädjar till följarna

Det är på Instagram som Pernilla har delat med sig av insamlingen och visar upp ett helt berg av julklappar som de har köpt för pengarna de lyckats samla in.

”Hjälp oss med vår årliga JULKLAPPSINSAMLING julen 2023. Nu är det dags igen för min & Ia Granaths årliga insamling för att alla barn ska få fira en jul med julklappar och glädje! Just nu känns världen väldigt mörk på många platser. Det finns många familjer här i Sverige som hade de tufft innan men nu efter alla räntehöjningar, stigande matpriser och dyra elräkningar så har dessa familjer INGA extra kronor över.”

Annons

Pernilla Wahlgren om insamlingen: ”Ska göra vårat bästa”

Pernilla skriver att de varit i kontakt med en präst som har berättat att hon har mottagit samtal från oroliga föräldrar som är oroliga över julen.

”Jag, Ia och ”präst Pernilla” TILLSAMMANS MED ALLA ER FINA MÄNNISKOR MED STORA HJÄRTAN där ute, ska göra vårat bästa för att ge dessa familjer förutsättningarna för att få en magisk jul!”

Det brukar vara full rulle för familjen Wahlgren/Ingrosso under december då det är flera födelsedagar som äger rum. Pernilla fyller på självaste julafton, och hennes barn Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso fyller dagen innan nyårsafton.

Hur familjen ska fira i år är fortfarande oklart. Men det blir nog säkert hemma hos Pernilla i hennes maffiga hus ute på Lidingö.

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY +

Annons