LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren vill inte att Bianca Ingrosso skaffar barn just nu

24 nov, 2023 
Pernilla Wahlgren vill inte att Bianca Ingrosso ska skaffa barn just nu. I en intervju med Expressen Söndag berättar hon varför hon känner som hon gör.
– Det hoppas jag verkligen inte, säger hon till tidningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”Brand logo
Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”

Pernilla Wahlgren, 55, blev nyligen farmor till sitt första barnbarn. Det var hennes äldsta son Oliver Ingrosso, 33, som i september fick sitt första barn. Pojken som fått namnet Kalí är nu hela familjen ögonsten och lyckan är total.

I en intervju med Expressen söndag berättar Pernilla om hur sonen har ändrats efter att han bildat sin egna familj.

– Jag tror att vem som helst som träffar honom kan sett han är både lycklig och harmonisk. Han har liksom ett pappa-glow skulle jag säga. Så är det verkligen. Och jag tror att han på något sätt känner eller har upptäckt vad meningen med livet är. Även om det låter klyschigt, säger Pernilla.

Därför vill Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso inte skaffar barn just nu

Men att dotter Bianca Ingrosso, 28, eller sonen Benjamin Ingrosso, 26, ska bli föräldrar hoppas Pernilla inte sker just nu. Det är när Pernilla får frågan gällande om hur länge hon tror det dröjer innan nästa barnbarn dyker upp som hon förklarar hur hon känner över ifall att någon av de andra barnen skulle skaffa barn just nu.

Annons

– Är du ute och fiskar nu om det är något på gång för Bianca och Benjamin? Så mycket kan jag säga, att det hoppas jag verkligen inte. För ingen av dem har ju någon respektive. Jag blir gärna farmor igen och även mormor, men då vill jag att de ska ha fasta relationer.

Hans Wahlgren har flyttat in hos Pernilla Wahlgren

Även om hela huset än inte är fullt med barnbarn har Pernilla ständigt många hemma hos sig. Bonusbarnbarnen på Christian Bauers sida tillbringar då och då tid i parets lyxvilla och dessutom har Hans Wahlgren, 86, på senaste bosatt sig hemma hos dottern.

”Som vi njuter av att ha vår älskade pappa, morfar och farfar boende här! ( Medan mamma Christina är på väninne-vecka i Nerja). Vi fikar, äter mysiga middagar, skrattar, spelar musik och pratar om livet!”, skrev Pernilla nyligen på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery

Annons