LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hans Wahlgren, 86, flyttar hem till Pernilla – familjen tömmer huset

22 nov, 2023 
Pernilla och Hans Wahlgren
Hans Wahlgren bor hos dottern Pernilla Wahlgren och nu har de dessutom åkt hem till det röda huset och tömt kylskåpet.
Men varför bor egentligen Hans hos Pernilla? Här är allt vi vet efter Pernillas ord om pappans hälsa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

Pernilla Wahlgren, 55, har alltid varit nära sina föräldrar Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 86. Den senaste tiden har Hans till och med bosatt sig hemma hos Pernilla vilket familjen flitigt visat upp på sociala medier.

Pernilla Wahlgrens ord om varför pappa Hans bor hos henne

– Han bor hos mig för att mamma är i Spanien tillsammans med min bror Niclas. Pappa skulle göra någon undersökning så han kunde inte åka iväg medan mamma var trött på det här dåliga vädret så därför är pappa kvar hemma hos mig och så får vi supermysig egentid, sa Pernilla till Hänt.

Annons

Nu har ytterligare några veckor gått och Hans bor ännu en gång hos Pernilla. Under tisdagskvällen var Pernilla och hennes pappa till och med och tömde ur kylskåpet samt hämtade fler grejer hemma hos Hans, så det låter helt klart som att pappan väntas bo hos Pernilla ett bra tag till.

– Nu sitter jag i köket hos min mamma och pappa. Vi är ute och hämtar lite grejer och tömmer kylskåpet, säger Pernilla i en Instagram story.

Bilderna visar upp lyckan över boendesituationen

Denna gången menar Pernilla att pappan bor hos henne då Christina är med vänner i Spanien. I ett inlägg med flertal bilder på pappan berättar hon om lyckan över att få ha honom hemma hos sig.

Annons

”Som vi njuter av att ha vår älskade pappa, morfar och farfar boende här! ( Medan mamma Christina är på väninne-vecka i Nerja). Vi fikar, äter mysiga middagar, skrattar, spelar musik och pratar om livet!”, skriver Pernilla i inlägget.

Det har även dykt upp bilder på Pernilla där hon syntes somna i sin pappas famn, något som både hon själv och Bianca uppmärksammat på sina sociala medier.

FOTO: Discovery+/Instagram

Annons