LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren sätter ner foten mot Per Andersson: ”Vill inte...”

10 feb, 2023 
André Färnsveden
Pernilla Per
Pernilla Wahlgren är på turné med sin nya föreställning.
Nu skickar hon en skämtsam pik till kollegan Per Andersson efter showens vistelse i Halmstad.
– Jag vill inte ha Per Andersson hos mig, säger Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Pernilla Wahlgren, 55, var tidigare aktuell med föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris. Men efter den sista föreställning, lite julledighet, födelsedagsfirande och en förlovning, var det dags att sätta igång igen. Nu med en ny föreställning – Peter Pan går åt helvete.

I den nya showen spelar Pernilla roller som Tingeling, Fru Darling, Lisa och Tigerlilja. Hon har även flera kända komiker vid sin sida uppe på scenen. Rollistan består nämligen av Ola Forssmed, Clara Henry, David Batra, Anton Lundqvist, Anton Lundqvist, Andreas T. Olsson och Per Andersson.

Pernilla Wahlgren om turnélivet – lyxsviten

När föreställningen nu har haft premiär, åker Pernilla ihop med gästen av casten på en Sverigeturné. Och under deras vistelse i Halmstad visade det sig att Pernillas rum var aningen lyxigare än resten av gängets. Något hon berättar detaljerna om i podden Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver med väninnan Sofia Wistam.

Annons

– Nu är det igång igen fast i en helt ny föreställning och en helt ny roll. Nya fina hotell, de andra var lite avundsjuka på mig för att jag fick en väldigt tjusig svit här i Halmstad så jag hade både bad och bastu på mitt rum.

Efter föreställningen samlades resten av casten uppe i skybaren på hotellet. Även om Pernilla blev bombarderad för sms valde hon att avstå från festandet.

– Igår kväll när vi kom hem efter föreställningen ville alla ses i skybaren på hotellet, då har vi en sådan här chatt-grupp, där alla bara: ”Kom upp till baren”, och jag bara ”Eller också lägger jag mig i sängen, dricker ingen alkohol alls, går och lägger mig i tid, sliter inte på rösten i en högludd lokal”.

Pernilla Wahlgren sätter ner foten mot Per Andersson

Men ryktet om att Pernilla svit hade både bastu och bad hade börjat spridas bland kollegorna, som tyckte att det skulle vara en briljant idé att utnyttja det för fest.

– Då fick jag massa sms: ”Pernilla, Pernilla är det sant? Har du bastu på rummet? Vi kommer, vad har du för rumsnummer? Vi bastar!”. Jag zoomade ut ur den där gruppen kan jag säga.

Sedan passar Pernilla på att även skicka en känga till komikern Per Andersson, som spelar Peter Pans skugga i föreställningen.

– Jag vill inte ha Per Andersson hos mig klockan tre på natten bastandes, säger Pernilla och skrattar.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, DISCOVERY +

Annons