ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linus Wahlgren lämnar Pernilla: ”Jag gör mitt istället”

20 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren gjorde succé med sin föreställning Hybris, där hennes lillebror Linus Wahlgren spelade en stor roll.
Till Hänt avslöjar Linus att han lämnar Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför saknas familjen på Pernilla Wahlgrens stora kvällBrand logo
Därför saknas familjen på Pernilla Wahlgrens stora kväll

Nästan alla medlemmar av familjen Wahlgren har valt att leva ett liv i rampljuset. Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 85, är båda skådespelare och slog igenom stort på 60-talet. Tillsammans har de barnen Peter Wahlgren, 59, Niclas Wahlgren, 57, Pernilla Wahlgren, 55, och Linus Wahlgren, 46, där den enda som valt att leva ett liv utanför offentlighetens ögon är äldsta sonen Peter.

Niclas, Pernilla och Linus är alla framstående skådespelare, programledare och artister och de är ständigt aktuella i nya projekt, filmer eller föreställningar.

Pernilla har under de senaste åren varit på en omfattande Sverigeturné med sin humorföreställning Pernilla Wahlgren har hybris. Under slutet av turnén hoppade Linus in i föreställningen och ersatte Ola Forssmed som var tvungen att hoppa av.

Annons

Linus Wahlgrens ord om humorföreställningen Hybris

”Klart man ställer upp när syrran tving…frågar. Så glad att få ersätta geniet Ola Forssmed. Inte alls nån ångest. Och att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt! Se hur peppad jag är!”

Varpå Pernilla skrev:

”Ett bevis på att ALLT går att köpas för pengar! Även Du min bror…!”

Dagarna innan jul 2022 hade Hybris gjort mäkta 210 föreställningar under närmare tre år med en coronapaus.

När Hänt träffar Linus på röda mattan inför premiären av syskonens nya föreställning Peter Pan går åt helvete, berättar han om tiden med hybrisgänget.

– Svinkul! Jätteroligt att jobba med syrran som jag inte har jobbat med på jättemånga år och sen så var ju hela gänget mina kompisar, säger Linus och fortsätter:

– Vi hade väldigt roligt.

Linus Wahlgren lämnar Pernilla – gör sitt egna

Trots att Hybris var en succé och det var en rolig turné för både publiken och ensemblen verkar det dessvärre som att Hybris-eran är slut för gott, vilket Linus bekräftar för Hänt.

Annons

– Nej Hybris är över. Men de som grupp kommer fortsätta att köra. Men jag hoppade bara in kort och hjälpte till, säger Linus.

Men även om Hybris skulle återupptas känner Linus ändå inte att han vill komma tillbaka.

– Nej, jag tycker att de är sitt gäng så gör jag mitt istället.

Linus börjar nämligen spela in en långfilm inom kort som kommer ta upp mycket av hans tid.

– Det är en thriller som utspelar sig i sektmiljö, så mycket kan jag väl säga utan att avslöja för mycket, berättar Linus.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anders Wiklund/TT

Annons