LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren avslöjar detaljer om frieriet – Christian Bauers tårar

30 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade sig nyligen på en semesterresa i fjällen.
Nu delar hon med sig av detaljer från det intima frieriet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

Det har hänt mycket för Pernilla Wahlgren, 55, det senaste året. Hon har gasat på med sin realityserie Wahlgrens Värld, föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris och i våras lanserade hon sitt eget skönhetsmärke L'Acuila.

Men även på det privata verkar livet vara som en dans på rosor. Bara timmar innan julafton och sångerskans 55-årsdag kunde hon flytta in i sin nybyggda lyxvilla på Lidingö tillsammans med kärleken Christian Bauer, 56.

I mellandagarna packade paret och Pernillas tre yngsta barn väskorna för att spendera några dagar i skidbacken. Då gick Christian ner på knä och frågade om Pernilla ville bli hans fru.

Det var på Instagram som tv-profilen gick ut med den glädjande nyheten och vi fick då även se det lyckliga parets ringar.

Annons

Jag sa JA!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget, som har fått tusentals kommentarer.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om frieriet: "Lyckorus i kroppen"

Frieriet ägde rum på en skidsemester i Sälen som paret är på tillsammans med Pernillas barn, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25 och Theo Wahlgren, 15. Strax efter att Pernilla avslöjat att hon och Christian förlovat sig lade Bianca upp en Instagram story där hon har filmat händelsen, och det var sannerligen en riktigt intim och romantisk stund!

Nu publicerar Pernilla samma video där hon delar med sig av detaljer från ögonblicket när Christian ställer den stora frågan.

"Igår kväll i Sälen, efter världens mysigaste middag uppe i Hemfjällsstugan - mitt uppe på fjället utan el med bara levande ljus och öppen brasa - dit vi åkt släde tillsammans med mina 3 yngsta barn och vänner, gick han ner på knä och friade….", inleder hon den långa texten under videoklippet och fortsätter:

Annons

"Min stora kärlek, min bästa vän. Min älskade Bauer. Tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var på riktigt, att han inte bara skojade med mig, men när jag såg tårarna som rann ner för Christians kinder förstod jag - och svaret blev ett självklart JA..! Så nu sitter jag här med en ring på mitt finger & ett lyckorus i kroppen och är VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!"

Avslutningsvis skriver Pernilla hur fint det är att se hur glada hennes barn är för hennes skull, att de får se sin mamma harmonisk och lycklig i sin nya relation.

Christian Bauers första ord om frieriet – nu berättar han för första gången

Även Christian har delat med sig av lyckan på Instagram, där han delar Pernillas inlägg på sin story. Under videon skriver han en kärlekshyllning till sin blivande fru och menar att han är den lyckligaste mannen på jorden.

"Den här videon och texten får mig att gråta floder av lycka, som den lyckligaste mannen på jorden just nu. Kan inte i ord beskriva min enorma kärlek till dig in underbara blivande fru", skriver Christian följt av ett hjärta.

Det blev ett lyckligt avslut på året för paret som inom loppet av en vecka både förlovat sig och blivit sambos.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons