ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om svärdotterns Zoe-Fay Browns familj

02 jul, 2023 
Johanna Talamo
oliver pernilla
Allsångs-aktuella Pernilla Wahlgren har utöver sin hektiska karriär även fullt upp i privatlivet.
Hon kunde nyligen avslöja att hon snart ska bli farmor och nu berättar hon om förväntningarna med svärdotterns familj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown gick tidigare i år ut med den glädjande nyheten att de väntar barn. Det var i podcasten Inga beiga morsor som Oliver Ingrosso valde att dela med sig av beskedet och han beskrev då att han kände sig relativt lugn men att han inte trodde att det riktigt landat i honom ännu.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sade han.

Familjen Wahlgrens ord om bebislyckan

Efter beskedet så gick även Pernilla ut med sina tankar om det kommande barnbarnet där hon beskrev sin lycka inför att bli farmor i ett inlägg på Instagram:

”Tänk att min förstfödda- min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!! Känns som igår - fast ändå inte - när Olli var min lilla bebis - och den otroliga lyckan jag kände när han kom till världen & jag fick bli mamma för första gången! ( Bild 3!). Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!!Vilken OTROLIG RESA ni har framför er…!Ps. Nonna Pernilla laddar inför alla barnvaktsstunder som komma skall.”Count me in!”, skrev Pernilla då.

Annons

Resterande medlemmar av familjen Wahlgren/Ingrosso har också uttryckt stor glädje över den kommande utökningen. Lillasyster Bianca Ingrosso, 28 skrev i ett privat meddelande till Hänt att hon är överlycklig att hon ska bli faster.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skrev Bianca till Hänt.

Även pappa Emilio Ingrosso delade sin glädje:

"Det är fantastiskt att Oliver ska bli pappa!!! Jag älskar ju barn så det blir en helt ny erfarenhet i livet! Det sägs ju att barnbarn är livets efterrätt! Efterrätt gillar vi ju alla!!!", skrev Emilio i ett meddelande till Hänt.

Pernilla Wahlgrens ord om svärdotterns familj

Men bebislyckan gäller inte bara för familjen Wahlgren och Pernilla. Den blivande mamman Zoe-Fay Brown och hennes familj blir ytterligare ett tillskott i Pernilla Wahlgrens liv. I en intervju med tidningen Femina berättar hon om förväntningarna i sin roll som farmor när barnet har fötts.

Annons

– Jag kommer älska sönder och skämma bort den här ungen så mycket jag bara får och kan. Jag hoppas på att bli en närvarande farmor som kan ställa upp som barnvakt när de än vill, så att de kan få gå på bio eller gå ut och käka middagar. Så fort jag är ledig så vill jag att de ska kunna ringa mig för hjälp, sade hon till Femina.

Hon berättar även om förhoppningarna hon har med Zoe-Fays familj och deras framtida relation sinsemellan.

– Jag hoppas också att jag blir bästa kompis med Zoes mamma, så att mormor och farmor kan passa barnet tillsammans. Det vore faktiskt jättemysigt! Hon bor också här i Stockholm och är jättetrevlig, sade Pernilla.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet, Discovery+

Annons