TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så firade Pernilla Wahlgren sonen Theo – missnöjet på födelsedagen

28 mar, 2023 
André Färnsveden
Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgrens son Theo fyllde nyligen 16 år.
Nu berättar Pernilla om hans missnöje under firandet.
– Han ville gärna byta, säger hon i podden Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Pernilla Wahlgren, 55, är inte bara en av Sveriges största tv-profiler, hon är även mamma till fyra kändisbarn. Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 25, fick hon med ex-maken Emilio Ingrosso.

Efter skilsmässan med Emilio hittade Pernilla kärleken igen i Joachim Lennholm och tillsammans fick de sonen Theo Wahlgren, 16. Men även det förhållandet tog slut och Pernilla var singel i många år.

Men för ett par år sedan hittade hon kärleken igen i Christian Bauer, 56, som även friade till Pernilla i slutet på förra året!

Theo Wahlgrens missnöje – efter presenten från mamma Pernilla

Nyligen fyllde sonen Theo 16 år. I podden Wahlgren & Wistam berättar nu Pernilla om frukosten med sonen och presenterna som han inte var helt nöjd med.

Annons

– Det blev frukost på morgonen bara han och jag och det enda han hade önskat sig var äggröra och bacon och det fick han. Så fick han lite presenter, han tackade jättemycket, var jätteglad, men han ville gärna byta, säger Pernilla.

Vidare berättar Pernilla att sonen endast vill ha kashmirtröjor.

– Han är en liten snobbis?, fråga Sofia.

– Absolut, jag gör ingenting annat än att tvätta kashmirtröjor hemma. Mitt dressingroom har heltäckningsmatta, då lägger jag bara handdukar över golvet och så lägger jag Kasmirtröjor på.

Så firades Theo Wahlgrens födelsedag

Men bortsett från den presenten som Theo ville byta bort verkade dagen bli riktigt bra för sonen Theo. Han fick nämligen njuta av en middag med sina föräldrar samlade på storebrorsan Olivers, 33, restaurang Olli Ristorante.

– Efter det möttes jag, Theo och hans pappa upp på Olli och då var Oliver där också. Och då satt vi och... vi har alltid som tradition att Theos pappa firar hans födelsedag med oss också.

Annons

Firandet gick sedan vidare från Ollis till Berns asiatiska där de mötte upp resten av familjen. Servitrisen kom fram till Theo och skulle berätta vad som serverades men Theo hade redan koll och berättade vad det var på den stora sushi-tallriken.

– Han är så gullig för sen när han äter så tar han varje liten bit så sitter han och bara njuter, han tar in det, det är inte bara så att trycker i sig det och bara ”Det var gott, tack så mycket”, säger Pernilla.

Det verkar ha varit en bra födelsedag för Theo.

FOTO: Discovery +, Karin Törnblom/TT

Annons