LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om mötet med Joachim Lennholm på Theos födelsedag

26 mar, 2023 
André Färnsveden
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm.
Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm har sonen Theo, 16, ihop.
Nyligen fyllde sonen år och firades av föräldrarna genom en middag.
Nu berättar Pernilla om detaljerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Sångerskan, skådespelerskan och tv-personligheten Pernilla Wahlgren, 55, delar ofta med sig av sitt liv. Inte minst i reality-serien Wahlgrens värld där tittaren får följa Pernillas glamourösa vardagsliv.

Men några som också syns med jämna mellanrum är Pernillas barn. Tre av barnen, Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 25, har hon tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso, 57. Sonen Theo, 16, har Pernilla däremot med Joachim Lennholm, 50.

Pernilla Wahlgren om sonen Theos missnöje

Nyligen fyllde yngsta sonen Theo 16 år och det behövde givetvis firas. I podden Wahlgren & Wistam som Pernilla driver med Sofia Wistam, 56, berättar hon nu om detaljerna kring sonens firande.

Annons

– Det blev frukost på morgonen bara han och jag och det enda han hade önskat sig var äggröra och bacon och det fick han. Så fick han lite presenter, han tackade jättemycket, var jätteglad, men han ville gärna byta, säger Pernilla.

Vidare berättar Pernilla att Theo egentligen bara vill ha kashmirtröjor.

– Han är en liten snobbis?, fråga Sofia.

– Absolut, jag gör ingenting annat än att tvätta kashmirtröjor hemma. Mitt dressingroom har heltäckningsmatta, då lägger jag bara handdukar över golvet och så lägger jag Kasmirtröjor på.

Theos lycka efter Pernilla Wahlgrens middag med Joachim Lennholm

Vidare förklarar Pernilla att hon och sonen mötte pappan Joachim Lennholm på Pernillas son Olivers restaurang Olli ristorante. där de spenderade lite egentid

– Efter det möttes jag, Theo och hans pappa upp på Olli och då var Oliver där också. Och då satt vi och... vi har alltid som tradition att Theos pappa firar hans födelsedag med oss också.

Annons

– Det är så mysigt och det är kul för Theo också också för han har inget minne av att vi bott tillsammans. För han var för liten när vi separerade, så han tycker att det är så roligt och han bara ”det var det bästa på hela dan när jag satt med dig och pappa” och bara få lite egentid med med oss två och vi kan sitta och prata om gamla minnen om Theo, om hur han var när han var liten.

Vidare förklarar Sofia att det är viktigt att ha exen kvar i sitt liv, varpå Pernilla förklarar att det är viktigt att barnen har två föräldrar som kommer bra överens.

– Nu har inte jag så många ex, jag har bara haft två riktiga förhållanden och det är med mina barns pappor. Men så bra som barnen mår, om de har två föräldrar och är vänner, säger Pernilla.

Pernilla och Joachim beställde in var sitt glas bubbel och skålade för Theo. Hon berättar att Theos favoriträtt är sushi, vilket han fick när de mötte upp resten av familjen för lite mer firande.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Hessman/TT

Annons