Pernilla Wahlgrens panik – efter frierimissen med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam firade sitt 400:e poddavsnitt med ett litet gäng lyssnare.
Men timmarna innan så slogs Pernilla av panik när Christian vandrade in med en stor blombukett.
”Fel tillfälle”, sa Pernilla i podcasten.
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"
0:37

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"

(0:37)

Slå på ljud

Något som sedan förra våren har varit ett hett ämne på mångas läppar är inget mindre än relationen mellan Pernilla Wahlgren, 54, och hennes kärlek Christian Bauer, 56.

Det var dottern Bianca Ingrosso, 27, som först kom med avslöjandet att hennes mamma som under många år levt som singel, hade börjat dejta någon. Och det visade sig vara ingen mindre än Christian som Pernilla fallit för.

Under det senaste året har paret sett upp över öron förälskade ut i varandra och har tagit flera steg i relationen. På deras sociala medier visar de generöst med sig av deras liv ihop och de ser minst sagt ut att ha kommit både varandra och varandras familjer nära under det gångna året.

När Pernillas stora renovering av det nyinköpta huset på Lidingö i Stockholm är klar kommer paret dessutom att bli riktiga sambos.

Nu berättar Pernilla om när hon nyligen slogs av panik – gällande en eventuell förlovning.

De fina orden om pojkvännen: ”Vill bli gammal med”

Pernilla har dessutom investerat i ett nytt sommarhus i Spanien som hon kallar för Casa Rosa 2.0. Här har paret synts tillsammans en hel del under sommaren och båda deras respektive familjer har varit och hälsat på.

I podcasten Wahlgren och Wistam som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam berättade hon om köpet av sommarhuset – och att det är ett ställe hon vill blir gammal på med pojkvännen Christian på.

– Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas panikångestattack – efter händelsen med Christian

Podcasten Wahlgren och Wistam är veckans höjdpunkt för många av deras lyssnare. Och för ett litet gäng av dem blev det 400:e avsnittet en extra rolig upplevelse.

Avsnittet spelades nämligen in framför en liten skara människor på Hotell Kung Carl i centrala Stockholm.

Stämningen var god och det bjöds på skratt, roliga historier och en panikslagen Pernilla som berättade om när hon trodde att Christian skulle fria till henne bara timmarna innan.

– Jag fick en sån panikångestattack här precis innan. Därför att vi sitter här i rummet och har trevligt, och sen kommer "Chrille" min kille instormandes med en jättestor blombukett... Så jag tänkte, oh my god, nej, han tänker fria! Säger Pernilla och skratt uppstår i lokalen och hon fortsätter:

– Och jag bara, nej nej nej, det här är så fel tillfälle!

Men det visade sig att det handlade om något annat. Han hade köpt en varsin bukett till Pernilla och Sofia för att fira de stora framgångarna med podcasten och att de nått 400 avsnitt.

Pernilla fick alltså andas ut en lugnande suck medans podd-lyssnarna säkerligen hade blivit överlyckliga över ett frieri i podcasten.

FOTO: Discovery+/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN