Pernilla Wahlgren om Oliver Ingrossos oväntade tilltag

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
När Pernilla Wahlgren var ute och åt med Oliver Ingrosso för ett par veckor sedan gjorde hon en oväntad upptäck.
Nu hyllar Pernilla sonen på sin blogg.
– Det är fint att se, skriver hon.
Annons

Tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, har en väldigt nära relation till alla sina fyra barn. I Wahlgrens värld får tittarna en inblick i hennes liv tillsammans med Theodor Wahlgren, 13, Benjamin Ingrosso, 23, och Bianca Ingrosso, 25. Någon som dock inte syns lika mycket är Pernillas äldsta son, Oliver Ingrosso, 30.

Annons

Trots att Oliver har valt att inte vara en del av Wahlgrens värld umgås han väldigt mycket med sin mamma och sina syskon. Titt som tätt delar han med sig av peppande och hyllande inlägg till familjemedlemmarna på Instagram.

Pernilla och Olivers relation

I december var det mamma Pernilla Wahlgrens tur att skriva en kärleksfull text om sin son. Detta med anledning av hans 30-årsdag.

Annons

För mig kommer han alltid vara ”mammas pojke” ändå…!”, skrev hon till en bild på Oliver då.

Något Pernilla och Oliver har gemensamt är att de arbetar med att stå på scen, Pernilla som musikalartist och Oliver som DJ. Coronautbrottet har satt deras musikkarriärer på is och framtiden för dem är oviss, vilket modern och sonen enades om på Instagram för ett par veckor sedan.

”Världen är en konstig plats just nu så det är bäst att vara på den säkra sidan!”, skrev Oliver i ett inlägg där han berättade att hans kommande spelningar har ställts in, varpå mamma Pernilla svarade:

”Älskade du. Så ofattbart det som händer nu!”.

Oliver Ingrossos starka drag

Nyligen var Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren ute och åt på restaurang ihop, vilket Wahlgrens värld-profilen berättar i ett nytt inlägg på sin blogg.

Annons

I detta skriver hon bland annat om ett ”kämpa mot cancer”-armband som Oliver bär. Han fick detta när han och Pernilla var på Gröna Lund tillsammans med en cancerdrabbad familj förra året. Den 12-åriga flickan som gav Oliver Ingrosso armbandet är numera frisk, men Oliver väljer att fortsätta bära det dagligen – vilket mamma Pernilla är väldigt stolt över.

”Det är fint att se att Oliver fortfarande bär sitt armband med stolthet, och aldrig tar det av sig!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…