LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers nya utseende: ”Fruktansvärt”

06 nov, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren säger exakt vad hon tycker och tänker till Christian Bauer.
I det senaste avsnittet av podden Wahlgren och Wistam delar hon med sig av sin åsikt om hans senaste utseendeförändring.
– Nej, men fruktansvärt, säger tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Pernilla Wahlgren, 55, är aktuell med en helt ny säsong av Wahlgrens värld. Vi är nu inne på säsong 15 och tittarna verkar inte kunna få nog av Pernilla och hennes familj! I de tidigare säsongerna fick vi följa Pernilla och Bianca Ingrosso, 28, men efter att dottern valde att lämna realityserien är det främst Pernilla och pojkvännen Christian Bauer, 57, som syns.

Det är dock inte bara i Wahlgrens värld som Christian dyker upp. Han nämns också frekvent i sin fästmös podcast, Wahlgren och Wistam, som hon alltså driver med vännen Sofia Wistam, 57.

I ett helt nytt avsnitt av podden är det Christians utseende som står på agendan – och Pernilla håller inte tillbaka.

Hårda orden om Christian Bauers utseende: ”Ångestattack”

Det är när podd-duon pratar om uttrycket ”storkukslugn” som de kommer in på Christian Bauers utseende. Han genomgick nämligen en förändring nyligen som inte riktigt gick hem hos flickvännen.

Annons

– Jag är ganska rak och ärlig med honom och ba: ”nej det där är inte en snygg frisyr” och ”du kanske ska fortsätta ha skägg”, säger Pernilla i podden, varpå Sofia Wistam inflikar:

– Du fick ju panik när han hade rakat sig. Du fick panik.

Pernilla verkar minst sagt föredra när hennes fästman har skägg. Hon var så pass missnöjd med hans nya look att han fick sätta sig på flyget.

– Nej, men fruktansvärt. Ångestattack. Jag fick så här ”vem är den här personen”. Då säger jag vad jag tycker. Jag skickade honom till Spanien en vecka och så fick det växa ut och sen fick han komma tillbaka, säger hon skämtsamt.

Eftersom Christian Bauer besitter ett så kallat ”storkukslugn”, enligt Pernilla, tog han inte illa vid sig alls.

Oense om kyssar – där tycker Pernilla och Christian helt olika

Det här är långt ifrån första gången som paret har delade meningar om någonting. I ett tidigare avsnitt av podcasten berättade Pernilla att hon och sambon har olika preferenser när det kommer till att kyssas. Christian vill gärna kyssas länge och ofta, medan hon föredrar en snabb puss.

– Jag får ju panik när Christian kommer emot långsamt och ska pussa mig långsamt. Jag är ju en snabbpussare. Där är vi olika jag och Christian. Han gillar att pussas länge och jag tycker inte om det, sa hon då.

Trots att de inte alltid drar jämnt verkar kärleken spira. I Wahlgrens värld får vi bland annat se dem leta efter en bröllopslokal och det dröjer inte lång tid förrän de är man och hustru!

FOTO: discovery+

Annons