LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren ifrågasätter Christian Bauers beteende: ”Panik”

16 okt, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer drar inte jämnt.
I alla fall inte när det kommer till en specifik del i relationen.
– Aldrig i livet, säger tv-profilen i sin podcast Wahlgren och Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

Att Pernilla Wahlgren, 53, är upp över öronen förälskad i sin Christian Bauer, 57, har nog inte undgått många. Det var i maj 2021 som tv-profilen avslöjade att de är ett par och sedan dess har det hänt mycket. Christian och Pernilla har både hunnit flytta ihop i den nybyggda villan på Lidingö och dessutom förlovade de sig i vintras.

Den som följer realityserien Wahlgrens värld, som just nu sänds på discovery+ och i Kanal 5, vet också att Pernilla Wahlgren och hennes älskade fästman är väldigt olika på flera punkter. I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam berättar hon om ännu en sak de har delade åsikter om.

Pernilla Wahlgren inte överens med Christian Bauer: ”Tycker inte om”

Det är när Sofia Wistam, 57, och Pernilla pratar om kyssar som Pernilla öppenhjärtigt delar med sig av konflikten i relationen.

Annons

– Jag får ju panik när Christian kommer emot långsamt och ska pussa mig långsamt. Jag är ju en snabbpussare. Där är vi olika jag och Christian. Han gillar att pussas länge och jag tycker inte om det.

Sofia är helt enig med sin vän. Även hennes man, Magnus Wistam, 54, uppskattar att kyssas länge.

– Jag är ingen långtradar-människa, säger hon, varpå Pernilla instämmer:

– Och definitivt inte när folk tittar på. Inte när folk filmar, när kompisar sitter bredvid eller när Theo är hemma. Aldrig i livet. Där är han mer passionerad och romantisk.

Konflikten i Wahlgrens värld – här ryter Pernilla Wahlgren ifrån

Det här är långt ifrån första gången Pernilla och Christian tycker olika om någonting. I ett avsnitt av Wahlgrens värld fick tittarna nyligen se när de hamnade i en konflikt under en skidsemester med barnen.

Annons

När de är på en middag ihop reagerar Christian Bauer på att hans fästmö låter sina barn ligga och sova när maten serveras. Istället för att säga till dem väljer tv-profilen att ge honom en syrlig kommentar.

– Tyvärr, men vilken jävla tur att vi inte har barn ihop. Så vi behöver inte ha den här konversationen för det här är mina barn så jag bestämmer över dem själv, säger Pernilla till Christian.

Trots att de inte alltid kommer överens är kärleken stark mellan dem och det verkar som att ett bröllop inte är allt för långt ifrån!

FOTO: discovery+

Annons