LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren umgås inte med brodern – därför ses de så sällan

20 nov, 2023 
Linn Seipel
pernilla wahlgren med hela familjen
Pernilla Wahlgren berättar nu om brodern som sticker ut.
– Det är därför vi inte umgås, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

Det är full rulle hemma hos Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Familjemedlemmar kommer och går – och det nyrenoverade huset på Lidingö har kommit att bli en plats där folk vill hänga, berättar Pernilla glatt i det senaste poddavsnittet av Wahlgren & Wistam.

– Det blir ju så när jag har en stor familj och Crille har en stor familj, och sen ska vi ses och käka någon slags lördagsmiddag. Jag vet iallafall att i natt sov det nio personer här, säger Pernilla i podcasten som hon har tillsammans med Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren om relationen till sina syskon

En av dessa nio hör dessutom inte till vanligheten att hon träffar. Nämligen äldsta brodern Peter Wahlgren. Nu berättar hon varför de inte har en lika stark relation som övriga syskon.

Annons

– Det är så mysigt att han [Peter Wahlgren, reds anm] är här. Vi satt uppe hela kvällen och bara pratade han och jag, jag var så trött att ögonen gick i kors och jag ville egentligen bara gå och lägga mig, men han bara "kan vi inte sitta lite till det var så längesen vi satt så här bara du och jag syrran". Då kände jag, "har vi någonsin gjort det sedan vi var små?"

Därför träffar inte Pernilla Wahlgren brodern Peter så mycket längre

Pernilla förklarar att när äldsta brodern flyttade hemifrån så försvann han utomlands för att jobba. På senare år har Peter också flyttat till Dalarna, där han skaffade familj. Han flyttade hem till Stockholm ett tag i samband med att han skilde sig från barnens fru, men för närmare ett år sedan flyttade han åter tillbaka.

– Nej men det har väl blivit i och med att han har bott i Dalarna och sådär, det är det framförallt som har gjort det.

Dessutom har han till skillnad från övriga syskon, valt en karriär helt utanför rampljuset. Bland annat inom banksektorn och som brandman.

– Han är ju absolut äldst, och sen tror jag absolut att i och med att både jag, Niclas och Linus är i samma bransch så vi har ju jobbat tillsammans. Herregud, Nicke och Nilla, och jag och Linus har gjort musikal ihop med Grease och Kärlek och lavemang.

– Den okända brodern, säger Sofia i podden, lite skämtsamt.

– Det är därför vi inte umgås, kan ju inte umgås med okända människor, säger Pernilla och skrattar.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT / TT

Annons