Pernilla Wahlgren om Bianca och Phillipes uppbrott: ”Sorgligt”

Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren
Det har gått några månader sedan Bianca Ingrosso och Philipe Cohen gjorde slut. I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld pratar Bianca med mamma Pernilla Wahlgren om uppbrottet.
Annons

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld på Kanal 5 åker Pernilla Wahlgren, 51, och Bianca Ingrosso, 24, på en mor-och-dotter-resa till Malmö, bland annat för att se Benjamin Ingrosso, 21, uppträda.

Benjamins konsert och resan ner till Malmö som tittarna får följa med på ägde rum i december och det var i samma veva som Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, gick skilda vägar.

Annons

Innan konserten går Pernilla och Bianca ut på middag och då frågar Pernilla sin dotter hur det är med Phillipe, varpå Bianca svarar kort att de har gjort slut.

– Men alltså på riktigt, det har ni väl gjort flera gånger?, frågar Pernilla

Annons

– Jag tror det är på riktigt den här gången, säger Bianca och fortsätter:

– Han orkade inte kämpa längre.

Tv-profilen berättar att hon tänker på honom hela tiden och att hon egentligen vill skriva till honom varje dag, men att hon inte gör det för att ex-pojkvännen sagt att han inte är tillräckligt stark för att prata med henne just nu. Det är på grund av mycket tjafs och mycket jobb som gjort att det forna paret gått varandra mycket på nerverna och tillslut att de valt att gå skilda vägar. Samtidigt menar Bianca att hon är villig att lösa saker mellan dem och vill aldrig ge upp på dem som par.

– Och du är kär i honom och är han liksom mannen du vill flytta ihop med ordentligt, få barn med, då är det ju jättesorgligt. Men han känner inte så?, frågar Pernilla Bianca som svarar:

– Inte just nu.

Annons

”Han kan inte få en bättre svärmor än mig”

Pernilla berättar att hon tycker om Phillipe väldigt mycket och att det självklart är tråkigt även för henne att det tagit slut.

– Det är klart att det är sorgligt, det är alltid sorgligt när ens barn har träffat någon som man liksom, som även jag och alla i familjen får känslor för, säger Pernilla och fortsätter:

– Det där är så konstigt som förälder, nu har han varit som en i familjen i så många år och så plötsligt så bara, nehej, nu kommer jag inte träffa honom mer. Så konstigt.

Bianca håller med, men Pernilla förstår förstås också att det inte främst ska handla om hennes egna känslor inför uppbrottet.

– Jag kan inte sitta där och bara ”Åh, men Gud” utan jag måste ju bara förstå att det här är ett beslut som de två har tagit, eller åtminstone Phillipe i det här fallet, då får man ju respektera det. Men jag saknar honom jättemycket, säger Pernilla.

Annons

FOTO: Kanal 5, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…