ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om att vara julvärd i SVT– därför ratar hon uppdraget

26 okt, 2023 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är ett av namnen som svenska folket hade velat se som julvärd i SVT.
I en intervju med Hänt delar hon nu med sig av varför hon är skeptisk till uppdraget.
– Jag har svårt att tänka mig att jag verkligen skulle vilja det, säger Pernilla till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”Brand logo
Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”

Kylan har slagit till och julpyntet har börjat dyka upp i butikerna. Men hittills är det en stor fråga gällande högtiden som fortsatt lämnats obesvarad, nämligen vem som blir julvärd i SVT 2023.

Oddsen är satta och ett av namnen som cirkulerat i frågan är Pernilla Wahlgren, 56, som dessutom varit ett stornamn för kanalen under sommaren med Allsång på Skansen. Så hur ligger det då till, har Pernilla kanske fått frågan om att vara julvärd i år?

Pernilla Wahlgren ratar uppdraget som julvärd – därför är hon skeptisk

I en intervju med Hänt berättar nu Pernilla om tankarna kring att ta sig an uppdraget.

– Det här är så sjukt. Jag hamnade också på någon lista med vem vill du åka på semester med. Jag gillar att jag blivit mystanten, säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– Jag har tänkt på det om de kommer att ringa en dag och fråga om jag vill vara julvärd. Jag förstår att det är ett hedersamt uppdrag som man då antagligen ska tacka ja till men ska jag då sitta ensam på min födelsedag, på julafton och inte vara med min älskade familj? Julafton är heligt för mig så jag har svårt att tänka mig att jag verkligen skulle vilja det. Men samtidigt är det ju en hedersam fråga, det är svårt.

Men frågan har inte kommt än?

– Nej, så det kommer bli en svår nöt att knäcka.

Pernilla Wahlgren om planerna för julfirandet med familjens nya tillskott

Sedan förra julen har familjen Wahlgren-Ingrosso fått tillökning. Det var i slutet av sommaren som Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown blev föräldrar till lilla Kalí. Så hur ser då planerna för julen ut i år?

– Vi kommer att vara i Villa Wahlgren, som det numera heter. Vi hann precis flytta in förra julen och det var så mysigt. Nu är familjen större, hos oss är alla välkomna som vill. Vi lagar massa god mat och myser, säger Pernilla till Hänt.

Hon fortsätter:

– Nu kommer inte Kalí förstå så mycket av just den här julen men nästa år kan man införa tomten igen.

FOTO: TT

Annons