Pernilla Wahlgren i storbråk med lillebror Linus: ”Shut up"

Pernilla Wahlgren totalsågade lillebror Linus Wahlgren för hans inredningsstil i deras gemensamma stuga. Nu slår han tillbaka mot hennes ord. – Shut up! säger han.

Det är i tv-programmet “Wahlgrens värld” som Pernilla Wahlgren, 49, ryker ihop med sin lillebror Linus Wahlgren, 41, framför kamerorna. Syskonen ska tillsammans inreda en sommarstuga vid deras föräldrars hus, men kommer inte alls överens. Linus har under ett år byggt, inrett och färdigställt stugan men när Pernilla får se resultatet totalsågar hon det – och kräver att allt ska bytas ut.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

– Linus har hållit i bygget, men det kanske inte riktigt är min stil. Han har till exempel köpt en bäddsoffa och tanken var jättegod, men den var skitful. Det kanske är taskigt att ändra när Linus har lagt ner både tid och pengar, men det här huset ska ju vara mysigt för oss båda, säger Pernilla Wahlgren i programmet och fortsätter:

– Han är ju väldigt inne på “båt-temat”, men då pratar vi inte randiga tapeter eller lite Ralph Lauren, utan hemska grejer.

Tillsammans med en vännina river Pernilla Wahlgren därefter ut både möbler, belysning och sängkläder som hennes lillebror har valt ut och passar även på att håna hans inredningsstil.

– Vad gör vi med allt det här fula han har köpt? Jag är ledsen Linus, men det här är bland det fulaste och omysigaste jag har sett. Vi skrotar din båt-inredning totalt, säger hon i programmet.

Systerns pikar och sågningar gör Linus Wahlgren minst sagt irriterad och medan Pernilla bär ut sakerna som han har satt in blir han mer och mer frustrerad.

– Jag har ändå burit ner allt själv, satt ihop sakerna och fixat allt annat. Jag har slitit med det här huset i ett år. Det är ju delade meningar, för jag är mer av en traditionell skärgårdspojke men när Pernilla kommer ut i skärgården så ska det helst vara typ “Gucci-skärgård”, säger Linus Wahlgren och fortsätter med att ropa till sin syster:

– Du kan inte komma hit efter ett år när huset är klart och börja gnälla. Du är ju helt slut, det är helt sjukt alltså. Shut up!

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar på Kanal 5 och Dplay.

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL, Kanal 5