LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernillas chock över barnens överraskning: ”Helt skakig och bara grät”

25 mar, 2024 
Pernilla Wahlgren har fått en överraskning av sin familj, vänner, fans och kollegor.
Nu berättar hon om den stora chocken!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattanBrand logo
QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattan

Pernilla Wahlgren, 56, har varit med om några överraskningar i sitt liv. När hon fyllde 40 överraskades hon med en födelsedagsfest och när hon fyllde 55 överraskades hon av nära och kära efter sin show Pernilla Wahlgren har hybris.

Hon har även blivit överraskad och hyllad i tv och nu var det dags igen! Pernilla har nämligen blivit hyllad i TV4-programmet Vilket liv!. Programmet leds av Renée Nyberg, 57, och programmet kommer sändas i höst.

– Nu hände det igen och shit, det är så mycket känslor, säger hon i sin podd Wahlgren & Wistam.

Pernilla Wahlgren i chock – efter överraskningen

Syftet med Vilket liv! är att personen i fråga ska bli väldigt överraskad och det kan man minst sagt säga att Pernilla blev.

Annons

Bland annat kommer hennes barn att medverka i programmet – så de var med på överraskningen.

– Det var sådan chock i hela systemet för jag trodde att jag skulle ha en plåtning för en grej. Det är inget konstigt, för ofta när man gör plåtningar så är man på "locations" och då sminkas man på ett hotellrum. Så jag mötte upp Jessica på ett hotellrum och sminkade mig och jag var liksom lite rörig i mitt huvud över lag den dagen för det hände saker runtom mig i mitt liv, säger Pernilla och fortsätter:

– Så jag var inte så fokuserad ändå på den här fotograferingen och så plötsligt var jag klar. Då sa Jessica att vi ska fota de första bilderna på Oscarsteatern och det är inget konstigt heller för ofta tar man coola bilder på en stor scen med bra ljus och olika typer av dekorer. Och jag jobbar ju som artist så jag tänkte ju att det ska väl symbolisera att jag står på en scen liksom. Det var noll konstigt någonstans.

Annons

När Pernilla sedan fick titta ner på folkhavet och alla applåder kunde hon inte hålla tårarna tillbaka. Dessutom var alla hennes nära och kära på plats i kulisserna.

Pernilla Wahlgren i tårar: ”Helt skakig”

När hon kom till Oscarsteatern puttades hon in i en kunglig loge och Pernilla vände sig om och gick ut på den lilla balkongen. Där nere i salongen satt tusen personer och alla reste sig upp och bara applåderade.

– Då kände jag bara "vad är det här? Fyller jag år? Är det så här stort att jag blivit mama-ikon?", säger Pernilla skämtsamt.

Dagen innan hade hon nämligen varit på Mama-galan där hon utsågs till Årets mama-ikon.

Men att tårarna kom och att det var en lyckad kväll är något som Pernilla kan konstatera.

– Jag hade alla känslorna utanpå så snabbt. Så jag var helt skakig och bara grät och skrattade om vartannat, förklarar hon.

FOTO: Robin Lorentz-Allard / Aftonbladet / TT, Karin Törnblom/TT

Annons