LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariettes nya barnavslöjande med hustrun – berättar om familjelyckan

19 mar, 2024 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
Mariette och hustrun Bell har två gemensamma barn tillsammans.
Nu berättar de för Hänt hur de ser på att skaffa fler!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Mariette Hansson och hustrun Isabelle "Bell" Hansson har sonen Dante tillsammans och för fyra månader sedan fick familjen tillökning på nytt; en liten dotter vid namn Della.

Bell har även en dotter från en tidigare relation, så när alla är samlade är det tre små vildingar i familjen. Mariette och Bell visar ofta och gärna upp bilder och videos från sin vardag med alla barnen. Dessutom driver de också en Youtube-kanal tillsammans där de är öppna med allt man går igenom när man lever i en samkönad relation och vill skaffa barn.

– Det känns som att det är viktigt att gå ut med och det är fint att se att det är många som delar med sig av sin story tillbaka till oss. Du vet, det är en liten bergochdalbana, det är mycket känslor och hormoner. Men det behövs lite mer kunskap, har Mariette tidigare sagt till Hänt om varför de håller på med Youtube-serien.

Annons

Mariettes hemliga uppträdande för mammorna

Mariette och Bell bor till vardags nere i Höganäs men de är även en hel del i Stockholm. På måndagskvällen var de på plats i huvudstaden eftersom att Mariette skulle uppträda på galan Årets mama.

Under kvällen delades det ut priser till bland andra Ida Stark, Nour El Refai och Pernilla Wahlgren. Pernilla vann priset för Årets mama-ikon.

– Att hylla mammor som inspirerar och peppar andra är både roligt och viktigt. Att dessutom få göra det för tjugonde året i rad känns väldigt stort, säger Mamas chefredaktör Emelie Lindblom Dalén.

Något som dock ingen visste var att Mariette skulle uppträda under galakvällen! Detta kunde hon avslöja för Hänt på röda mattan.

– Jag kommer sjunga One day som jag var med i Mello med förra året och sedan ska jag sjunga en svensk låt som heter Just du, men det vet ingen än, förklarade hon för Hänt.

Mariettes nya barnbesked med Bell: ”Maxat”

I kulisserna hade hon hela sin familj som stöttar.

– Jag börjar väl så smått komma ut ur bebisbubblan och se lite mer vidvinkel så. Bubblan är ju superhärlig men det är också ganska härligt att det finns en annan vardag också.

Dottern Della är nu fyra månader, på frågan om paret vill ha fler barn blir svaret:

– Ohh. Nej jag vet inte, too early. Just nu är det maxat med tre, säger Mariette till Hänt.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Youtube

Annons